Yourhosting
SoHosted gaat verder als Yourhosting
Samen kunnen we je dubbel zo goed helpen om jou website of bedrijf succesvol te maken! Lees meer
niet meer tonen

.st domeinnaam registreren

Registreer je .ST domein

€49,99
P/JAAR

Over de .st domeinextensie

.st achtergrondinformatie

.st is het top-level domein van het land Sao Tomé en Principe. De eilandengroep, met slechts 154.000 inwoners, ziet het domein voornamelijk geregistreerd worden in het buitenland. Een bekend gebruik van deze domeinextensie is als afkorting voor het Engelse ‘street’.

Sao Tomé en Principe (Portugees: São Tomé e Príncipe) is een land dat uit eilanden bestaat. Het ligt ten westen van het Afrikaanse land Gabon en bestaat uit de grootste eilanden Sao Tomé en het eiland Principe. Daarnaast zijn er nog vier kleinere eilandjes.

Wanneer registreer je een .st domeinnaam?

Een .st domeinnaam is vooral registeren wanneer je plannen hebt om een website op te zetten die in Sao Tomé wordt ingezet. De .st domeinnaam kun je prima gebruiken wanneer je in Sao Tomé woont, een bedrijf hebt in Sao Tomé of wanneer je een webshop wilt lanceren met unieke producten uit Sao Tomé. Ook kan je de .st domeinextensie creatief gebruiken zoals “aanwin.st” of “bierfu.st”


Waarom voor een .st domein van sohosted kiezen?

Bij SoHosted is je nieuwe .st domeinnaam dankzij meer dan 15 jaar hosting ervaring in goede handen. Hieronder vertellen we je waar je op moet letten en wat we bij SoHosted anders doen.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .st domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.st domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.st domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .st domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .st domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .st domein is geschikt voor bedrijven, organisaties of personen die van plan zijn om hun website in Sao Tomé in te zetten. De .st domein kun je prima als extensie gebruiken wanneer je in Sao Tomé woont, een bedrijft heb in Sao Tomé of wanneer je een webshop wilt lanceren met unieke producten uit Sao Tomé.
Tijdens het bestellen van je .st domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .st domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.