Yourhosting
SoHosted gaat verder als Yourhosting
Samen kunnen we je dubbel zo goed helpen om jou website of bedrijf succesvol te maken! Lees meer
niet meer tonen

.Store domeinnaam registreren

Registreer je .STORE domein

€74,99
P/JAAR

Over de .store domeinextensie

.Store is de nieuwe domeinnaam voor iedereen met een webwinkel of fysieke winkel. Met een .store domeinnaam zien potentiële klanten in één oogopslag dat het om een winkel gaat.

Wij verwachten dat de vraag naar de .store domeinnaam erg groot zal zijn omdat de groei van webshops enorm is geweest de laatste jaren en nog steeds stijgt. Wees er dus snel bij om jouw .store domeinnaam vast te leggen.

Waarom een .store domein registreren?

De .store domeinextensie is een generieke domeinextensie (gTLD) die in veel talen dezelfde betekenis heeft. Met de .store extensie is direct duidelijk dat het om een store gaat. Dit kan een webshop zijn maar natuurlijk ook een gewone winkel. Bestel zo snel mogelijk je gewenste .store domeinnaam om meer kans te maken op je .store domeinnaam.

Een bestaande domeinnaam overnemen kost meestal veel geld omdat ze schaars zijn. Door de komst van de nieuwe extensies kun je voor weinig geld al in het bezit komen van een domeinnaam die het best bij jouw winkel past.

De .store domeinextensie is één van de nieuwe domeinextensies die zijn aangekondigd. Met deze nieuwe gTLD’s wordt het makkelijker om je te onderscheiden van andere websites. Daarnaast is een domeinnaam die aansluit bij het product wat je verkoopt nog steeds belangrijk voor je positie in zoekmachines zoals Google.


Waarom voor een .store domeinnaam van sohosted kiezen?

Een .store domeinnaam kun je bij veel webhosters registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Met 10 jaar hosting ervaring is je domeinnaam bij SoHosted in goede handen. Hieronder zie je wat we bij SoHosted anders doen en wat we belangrijk vinden.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .store domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.store domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.store domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .store domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .store domeinnaam

De .store domeinnamen zijn erg goed te gebruiken door (web)winkeliers die producten verkopen via de website. Door een .store domein te kiezen is direct te zien dat het gaat om een winkel of webshop.
Ja, je kunt je .store domeinnaam verhuizen naar SoHosted. Dit is erg eenvoudig. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuisknop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wilt kunnen we kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Ja, in stap 3 van het bestelproces kun je kiezen voor anoniem registeren.. Als je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van onszelf. Je blijft natuurlijk wel altijd zelf de eigenaar. De kosten voor een anonieme registratie bedragen € 1 per maand.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wilt wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .store domein hier geen overdrachtskosten voor. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de store domeinnaam nog vrij is of bezet. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je. Als je de domeinnaam wilt verhuizen klik je op de verhuisknop.