.Stream domeinnaam registreren

Registreer je .stream domein

n.v.t.
P/JAAR

Over de .stream domeinextensie

Netflix, Spotify en Soundcloud, het zijn een paar voorbeelden van bedrijven die miljarden verdienen met de opmars van streamen op het internet. Als het mogelijk was je Facebook Newsfeed van 5 jaar geleden te vergelijken met die van nu, dan zou er één ding meteen opvallen; je krijgt veel meer video’s te zien. Het moge duidelijk zijn; het streamen van video’s en games is hot. Vandaar dat SoHosted de .stream domeinextensie aanbiedt. Ben jij klaar om een graantje mee te pikken van de enorme groei in streaming producten? Dan is de .stream domeinnaam voor jou.

Waarom een .stream domein registreren?

De .stream domeinnaam is bij uitstek geschikt als je een website wilt beginnen als je beeld of geluid wilt streamen. Kunnen bezoekers bij jou bijvoorbeeld de lokale hockeywedstrijden terugkijken? Registreer de hockeycompetitie.stream. Kunnen vogelliefhebbers door een livestream op jouw website kijken hoe het staat met die Adelaar op de veluwe en zijn nieuwe kroost? Registreer adelaarveluwe.stream. De .stream domeinnaam laat bezoekers gelijk weten wat zij op jouw website kunnen vinden.

Een .stream domeinnaam is ook een goed subdomein voor je content. Stel je hebt als beginnende band een concert met website en je wilt je muziek onder de aandacht brengen, dan is een .website met daarop een stream van jullie nummers de ideale manier om de band te promoten.

Wil je graag dat jouw website een internationaal publiek aanspreekt? Ook dan is de .stream domeinextensie een goed idee. De extensie is niet verbonden aan een land, dus is het mogelijk om bezoekers van over de hele wereld aan te trekken.

Voorbeelden van een .stream domein

  • viralvideo.stream
  • muziekbandtruehero.stream
  • vogelvideo.stream
  • hockeycompetitieamsterdam.stream
  • onlinegaming.stream

Waarom een .stream domeinnaam van SoHosted?

Een .stream domeinnaam kun je bij verschillende webhosters registreren, de verschillen zitten in de technische mogelijkheden en prijzen. Met meer dan 15 jaar hosting ervaring is je domeinnaam bij SoHosted in goede handen. Zo zorgen wij voor eerlijke prijzen kom je niet voor verassingen te staan.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .stream domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

overdragen .stream

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.stream domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .stream domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .strean domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct je .stream domeinnaam voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons je stream domeinnaam kunt registreren. Binnen een minuut registreer je dus je eigen .stream domeinnaam!
Wil jij je video’s of muziek delen met de wereld? Dan is de .stream domeinnaam voor jou. Begin je een live gamingstream, muziekstream of videostream? Onderscheid je website dan met een .stream domeinnaam.
Ja, wanneer de .stream domeinextensie officieel beschikbaar is kun je je .stream domeinnaam verhuizen naar SoHosted. Dit is erg eenvoudig. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuisknop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wilt kunnen we kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Ja, in stap 3 van het bestelproces kun je kiezen voor anoniem registeren. Als je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van onszelf. Je blijft natuurlijk wel altijd zelf de eigenaar. De kosten voor een anonieme registratie bedragen € 1 per maand.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wilt wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .stream domein hier geen overdrachtskosten voor. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de .stream domeinnaam nog vrij is of bezet. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je. Als je de domeinnaam wilt verhuizen klik je op de verhuisknop.