Yourhosting
SoHosted gaat verder als Yourhosting
Samen kunnen we je dubbel zo goed helpen om jou website of bedrijf succesvol te maken! Lees meer
niet meer tonen

.Style domeinnaam registreren

Registreer je .STYLE domein

€39,99
P/JAAR

Over de .style domeinextensie

Met de komst van de nieuwe extensies zijn er veel nieuwe mogelijkheden om een geschikte domeinnaam te vinden. Een goede domeinnaam met de juiste domeinextensie heeft veel invloed op hoe goed je website wordt gevonden. Met een .style extensie pas je de domeinnaam aan op het onderwerp van de website, waardoor je website beter wordt gevonden!

Is een .style domein ook iets voor jou? Wees er dan op tijd bij, wij verwachten dat de .style domeinnamen erg populair zullen worden :).

Waarom een .style domeinnaam registreren?

Een .style domeinnaam kan voor verschillende websites erg handig zijn. Neem bijvoorbeeld de mode-bloggers. De style/stijl van dit seizoen kan perfect worden getoond met een bijpassende domeinnaam.

Wanneer je domeinnaam past bij het onderwerp van je website, zal Google sneller herkennen waar je website over gaat. Dit helpt je positie in Google te verbeteren.

Het kan soms best lastig zijn om een goede domeinnaam te registreren. Daarom biedt de .style extensie veel nieuwe kansen voor bestaande en nieuwe website-eigenaren om een korte, herkenbare domeinnaam te registreren voor hun website. Zo kun je voor weinig geld al in het bezit zijn van een domeinnaam die erg geschikt is voor je website.


Waarom voor een .style domeinnaam van SoHosted?

Een .style domeinnaam kun je bij meerdere webhosters registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Met 15 jaar hosting ervaring is je domeinnaam bij SoHosted altijd in goede handen. Wij houden van persoonlijk contact met klanten zodat we (bijna) alle problemen snel kunnen oplossen. Lees hieronder nog meer punten waar wij blij van worden.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .style domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.style domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.style domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .style domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .style domeinnaam

De prijs van een .style domeinnaam is afhankelijk van het aantal jaar dat je de domeinnaam vastlegt. Een .style domeinnaam kost € 29,75 per jaar bij een vijfjarig contract.
Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .style domeinnaam is geschikt voor pikant of uitdagend is (18+ content). Echter wordt de .style extensie ook veel gebruikt ten behoeve van merkbescherming. Wil je niet dat jouw (merk)naam wordt misbruikt door derden? Voorkom deze problemen door zelf jouw .style domein in bezit te nemen.
Tijdens het bestellen van je .style domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .style domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.