.supplies domein registreren

Registreer je .SUPPLIES domein

€29,99
P/JAAR

Over de .supplies domeinextensie

.supplies achtergrondinformatie

Onlangs zijn er vele nieuwe gTLD’s geïntroduceerd. Deze nieuwe domeinextensies helpen om meer onderscheid tussen domeinnamen te creëren. Met een .supplies domeinnaam kun je daarom goed opvallen. Wanneer een unieke domeinextensie, zoals .supplies, je domeinnaam versterkt helpt dit om beter gevonden te worden op internet.

Benieuwd naar meer bijzondere domeinextensies? Bekijk dan ook onze overzichtspagina met vele nieuwe domeinextensies.

Is een .supplies domeinnaam iets voor mij?

Een .supplies domeinnaam kan goed worden ingezet door bedrijven die bevoorrading leveren. Iedere sector heeft voorraden nodig, van auto-onderdelen tot de horeca. Biedt jij je klanten tijdige levering van goederen? Dan kan een .supplies domeinnaam je helpen om je verder te onderscheiden op het internet.

Check snel of je gewenste .supplies domeinnaam nog beschikbaar is en klik op “Check” om je domeinnaam vast te leggen.


Waarom voor een .supplies domein van sohosted kiezen?

We zijn al meer dan 15 jaar actief bezig met webhosting, we hebben daarom veel ervaring met domeinnamen en webhosting. Hieronder vertellen we je waar je op moet letten en waarom je .supplies domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .supplies domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.supplies domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.supplies domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .supplies domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .supplies domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .supplies domein is geschikt voor bedrijven, organisaties of particulieren die zich richten op de bevoorrading van andere partijen. Met deze domeinextensie laat je zien dat jouw website gaat over voorraden.

Tijdens het bestellen van je .supplies domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.

Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .supplies domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.