.supply domein registreren

Registreer je .SUPPLY domein

€22,25
P/JAAR

Over de .supply domeinextensie

.supply achtergrondinformatie

De nieuwste domeinextensies, die recent zijn gelanceerd, helpen om meer op te vallen op internet. Met bijvoorbeeld een .supply domeinnaam valt je website meer op. Ook helpt de .supply extensie om beter gevonden te worden door je bezoekers. Een domeinnaam met de .supply extensie straalt het onderwerp van de site meteen uit. Hierdoor ben je een stuk herkenbaarder voor je bezoekers en ook voor de zoekgiganten zoals Google.

Wanneer registreer je een .supply domeinnaam?

Met een .supply domeinnaam laat je zien dat jouw website gaat over het bevoorraden van andere organisaties. Iedere sector heeft bevoorrading nodig, van auto-onderdelen tot vers fruit. Herken jij je website hierin? Check dan of je gewenste domeinnaam nog beschikbaar is en klik op “Check” om je nieuwe domeinnaam vast te leggen.


Waarom voor een .supply domein van sohosted kiezen?

Een .supply domein kun je bij verschillende webhosting bedrijven registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Hieronder zie je waar je op moet letten en waarom je .supply domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .supply domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.supply domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.supply domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .supply domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .supply domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja, het verhuizen van een domeinnaam is heel simpel. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .supply domein is geschikt voor iedereen die actief is in de bevoorrading van andere organisaties. Deze domein extensie heeft eindeloze mogelijkheden door de brede invulling van het begrip “supply”.

Tijdens het bestellen van je .supply domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.

Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .supply domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.