.support domeinnaam registreren

Registreer je .SUPPORT domein

€29,99
P/JAAR

Over de .support domeinextensie

.support achtergrondinformatie

Recent zijn er vele (bijzondere) domeinextensies gelanceerd. Met deze domeinextensies is het mogelijk geworden om je domeinextensie aan te laten sluiten op de extra ondersteuning die je aanbiedt via de website. Dit kan helpen om je online vindbaarheid te verbeteren. Een .support domein is net als een .com, .net of .org een gTLD, maar dan net wat unieker.

Benieuwd naar andere nieuwe domeinextensies? Bekijk dan ook het overzicht van alle domein extensies die SoHosted aanbiedt.

Wanneer registreer je een .support domeinnaam?

Een .support domeinnaam is ideaal voor bijvoorbeeld bedrijven of organisaties die extra ondersteuning bieden aan hun klanten of leden. Een .support domein is goed te gebruiken om de klantenservice uit te breiden door deze herkenbare domeinnaam. Naast ondersteuning aan klanten kan de .support extensie ook goed ingezet worden in een andere context zoals helpen, ondersteunen of verstevigen.


Waarom je .support domein bij SoHosted registreren?

Wanneer je een .suppport domein gaat registreren is het belangrijk om te kijken naar de mogelijkheden van de webhoster. Hieronder vertellen wij waar je op moet letten en wat wij bij SoHosted belangrijk vinden in onze dienstverlening.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .support domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.support domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.support domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .support domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .support domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je.
Een .support domein is geschikt voor bedrijven, organisaties of personen die van plan zijn om extra ondersteuning aan te bieden over het internet voor verschillende type doeleinden.
Ja, je kunt je .support domein bij ons anoniem registreren. Tijdens het bestellen van je domeinnaam kan je dit aangeven in de bestelwizard. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .support domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Een eigen .support domeinnaam registreren is heel simpel. Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.