.surf domeinnaam registreren

.Surf domeinnaam registreren

€29,50
P/JAAR

Over de .surf domeinextensie

Vanaf nu heeft SoHosted ook ”coole” domeinen met de .Surf domeinextensie!

Leef jij voor de golven en wil je dit delen met de wereld? Is een dikke drie meter golf voor jou een eitje en wil je de fijne kneepjes doorgeven aan je leerlingen? Zorg ervoor dat meer surf fans afweten van jouw website met de .Surf domeinextensie. Ideaal als je een surfblog hebt, surfplanken en gear verhuurt of als je bijvoorbeeld een surfschool hebt of surfcursus aanbiedt.

Waarom een .surf domeinextensie?

Een .Surf domeinextensie is voor jouw website weggelegd als je:

  • Op wilt vallen tussen je concurrenten in de zoekmachines. Door je .Surf domeinnaam weten bezoekers dat ze bij jou terecht kunnen voor hun interesse in surfen. Of dat nu een update is van jouw laatste surfavontuur of dat ze de beste surfplanken bij je kunnen bestellen, de .Surf domeinextensie valt op.
  • Een kortere websitenaam wilt. Kortere websitenamen worden gemakkelijker onthouden door potentiële kopers. Wanneer een websitenaam beter wordt onthouden, gaan kopers dus ook eerder terug naar jouw website. Zo wordt bijvoorbeeld allesoversurfen.nl, allesover.surf. Er hoeft maar één persoon vaker iets bij je te kopen omdat hij je heeft onthouden en je hebt de websitenaam er al uit!
  • Ideale websitenaam al bezet is met bijvoorbeeld de .nl of .com extensie. Omdat de .Surf extensie nog nieuw is, is de kans groter dat je websitenaam met .Surf nog steeds beschikbaar is!
  • Wilt focussen op de internationale markt. Is jouw blog of webshop niet gelimiteerd aan alleen Nederland? Met de .Surf domeinextensie richt je je op een internationaal publiek en ben je niet gebonden aan één land, zoals met een .nl of .be extensie.

Voorbeelden websites met een .surf domeinextensie

  • debestesurfplekken.surf
  • surfplankhuren.surf
  • lerensurfen.surf
  • ijsselmeer.surf

Waarom een .surf domein van sohosted?

Tussen de verschillende webhosters zit er vaak veel verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Het is daarom belangrijk om je .surf domein bij een ervaren hoster te bestellen. Hieronder zie je waar je op moet letten en waarom je .surf domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .surf domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.surf domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.surf domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .surf domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .surf domeinnaam

Binnen 1 minuut! Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert.
Ja, wij krijgen dagelijks veel domein verhuizingen binnen. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .surf domein is geschikt voor golventemmers en iedereen die mensen helpt bij het perfecte dagje surfen. Of dat nu een surfschool is,een surfblog, surfboard verhuur of een waterpark.
Tijdens het bestellen van je .surf domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .surf domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.