.surgery domeinnaam registreren

Registreer je .SURGERY domein

€45,00
P/JAAR

Over de .surgery domeinextensie

.surgery achtergrondinformatie

Op het internet kan een goede domeinnaam veel invloed hebben of je bezoekers jou kunnen vinden. De lancering van vele nieuwe gTLD’s (Generieke Top Level Domains) helpt hierbij. Een passende domeinnaam met relevante domeinextensie helpt om je vindbaarheid te verbeteren.

De nieuwe domeinextensies laten je zien wie je bent en waar je je mee bezig houdt. Bekijk voor meer nieuwe domeinextensies zoals .surgery ook ons volledige overzicht van al onze domeinextensies.

Wanneer registreer je een .surgery domeinnaam?

Een .surgery domeinnaam kan goed worden gebruikt om medische informatie op te plaatsen, bijvoorbeeld informatie voor toekomstige patiënten over een bepaalde operatie. Helpt jouw website andere mensen aan informatie over (medische) operaties? Dan is een .surgery domeinnaam een goede keuze.

Wil jij ook een .surgery domeinnaam? Check dan bovenaan deze pagina of je gewenste domeinnaam nog beschikbaar is en klik op “check” om je nieuwe domein te registreren.


Waarom voor een .surgery domein van sohosted kiezen?

Wanneer je een domeinnaam gaat bestellen zoals een .surgery domein dan is het belangrijk om te weten welke service en mogelijkheden het hostingbedrijf biedt. Hieronder lees je waar je op moet letten en wat wij belangrijk vinden bij een domeinregistratie.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .surgery domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.surgery domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.surgery domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .surgery domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .surgery domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .surgery domein is geschikt voor bedrijven, organisaties of personen die van plan zijn om hun website internationaal in te zetten. In verschillende sectoren kan een .surgery domein extensie worden ingezet. Een .surgery domeinnaam is voor iedereen vrij te registreren.
Bij het bestellen van je .surgery domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op onze naam. Je blijft uiteraard wel altijd zelf de eigenaar van de domeinnaam. De kosten voor een anonieme registratie bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .surgery domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.