Yourhosting
SoHosted gaat verder als Yourhosting
Samen kunnen we je dubbel zo goed helpen om jou website of bedrijf succesvol te maken! Lees meer
niet meer tonen

.systems domein registeren

Registreer je .SYSTEMS domein

€29,99
P/JAAR

Over de .systems domeinextensie

.systems achtergrondinformatie

Onlangs zijn er vele nieuwe domein extensies geïntroduceerd. Het .systems domein is daar één van! Bij SoHosted heb je al een unieke .systems domeinnaam vanaf € 22,25 per jaar bij een vijfjarig contract.

De nieuwe gTLD’s (Generieke Top Level Domains) zijn bedoeld om je beter te onderscheiden op het internet. Een domeinnaam die past bij het onderwerp van je website helpt je online vindbaarheid te verbeteren. Je domeinextensie heeft hier ook veel invloed op. Met een nieuwe domeinextensies laat je direct zien wie je bent, wat je doet en waar je website zich op richt. Bekijk ook het overzicht van alle domeinextensies die SoHosted aanbiedt.

Wanneer registreer je een .systems domeinnaam?

Een .systems domeinnaam is ideaal voor uiteenlopende mogelijkheden. Kies voor .systems wanneer je bijvoorbeeld werkt als systeembeheerder, verschillende systemen creëert of actief bent in de bouw. Met een .systems adres kun jij je doelgroep professioneel en doelgericht benaderen. Check daarom snel of je gewenste domeinnaam nog vrij is en kies een passende domeinnaam.

Tip! Bestel naast je domein ook een webhostingpakket om je domeinnaam volledig tot zijn recht te laten komen. Je hebt al een .systems domein + webhosting voor slechts € 3,35 per maand!


Waarom voor een .systems domein van sohosted kiezen?

Er zijn genoeg webhosters waar je een .systems domein kunt registreren, het is daarom belangrijk om goed te kijken naar de mogelijkheden en de prijzen van de webhoster. Hieronder lees je waar je op moet letten en waarom je .systems domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .systems domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.systems domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.systems domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .systems domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .systems domeinnaam

De prijs van een .systems domein is afhankelijk van het aantal jaar dat je de domeinnaam vastlegt. Een .systems domeinnaam kost € 22,25 per jaar bij een vijfjarig contract.
Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je.
Een .systems domein is geschikt voor bedrijven, organisaties of personen die actief zijn als bijvoorbeeld als systeembeheerder werken of systemen leveren. Het .systems domein is een mooie oplossing om je doelgroep op een professionele manier te bereiken.
Tijdens het bestellen van je .systems domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 0,50 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .systems domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinaam nog vrij is of al is bezet. Als deze bezet is klik op je de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.