.tattoo domeinnaam registreren

Registreer je .TATTOO domein

€29,75
P/JAAR

Over de .tattoo domeinextensie

.tattoo achtergrondinformatie

De .tattoo extensie is een van de nieuwste domeinextensies bij SoHosted. De nieuwe generieke extensies zijn bedoeld om je beter te onderscheiden op het internet. De nieuwe domeinextensies laten zien wie je bent, wat je doet en waar jouw website zich op richt. Zo laat een .tattoo domein laat zien dat jij geïnteresseerd bent in tatoeages.

Een domeinnaam, met de .tattoo extensie op het eind, valt meer op en helpt om beter vindbaar te worden op internet. Een domeinnaam die wat vertelt over het onderwerp van de website is helder voor de bezoekers en vertelt direct dat jij iets met tatoeages doet.

Wanneer registreer je een .tattoo domeinnaam?

De .tattoo extensie is ideaal voor bijvoorbeeld tattoo artiesten en fans van tattoos. Ben jij een tattoo artiest en wil jij jouw werk tentoonstellen? Kies dan voor een .tattoo domeinnaam. Ook wanneer je een grote fan bent van tattoos biedt de .tattoo extensie uitkomst voor bijvoorbeeld een blog.

Wil jij je eigen .tattoo domeinnaam registreren? Check dan bovenaan deze pagina of je gewenste domeinnaam nog beschikbaar is. Je kunt al een .tattoo domeinnaam registreren + webhostingpakket voor € 3,98 per maand.


Waarom voor een .tattoo domein van sohosted kiezen?

De .tattoo domeinnaam is een populaire domeinnaam omdat veel mensen tegenwoordig een tattoo nemen. Wil jij dat je tattoo domeinnaam in goede handen is? Bij SoHosted hebben we ruim 15 jaar ervaring met webhosting en domeinregistraties. Hieronder vertellen we je wat wij belangrijk vinden in onze dienstverlening.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .tattoo domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.tattoo domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.tattoo domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .tattoo domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .tattoo domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .tattoo domein is geschikt voor bedrijven en personen die tatoeages plaatsen of ontwerpen. Het .tattoo domein is ook een prima alternatieve extensie wanneer je een blog over tatoeages wilt schrijven voor de echte tattoo liefhebbers.
Tijdens het bestellen van je .tattoo domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .tattoo domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.