.Taxi domeinnaam registreren

Registreer je .TAXI domein

€54,99
P/JAAR

Over de .taxi domeinextensie

De .taxi domeinnamen zijn van af nu ook te registreren bij SoHosted. Samen met vele andere gTLDs zorgt de .taxi domeinextensie voor meer diversiteit op internet. Domeinnamen worden steeds schaarser. Zo wordt het steeds moeilijker om een mooie domeinnaam te registreren. De korte, pakkende domeinnamen zijn vaak al lang bezet. Door de nieuwe domeinextensies heb je opnieuw kans op jouw gewenste domein!

Wanneer een .taxi domeinnaam registreren?

De .taxi is net als een .cab domeinnaam een gTLD gericht op het personenvervoer.

Taxicentrales of bedrijven gericht op taxivervoer hebben met de komst van de .taxi domeinen een mooie kans op een korte, krachtige domeinnaam. Met de .taxi domeinextensie laat je jouw domein meer opvallen. Daarbij komt dat je zo je domeinnaam lekker kort kunt houden.

Met een .taxi domeinnaam is direct te zien waar je website over gaat. Dit is goed voor je potentiële website bezoekers omdat ze hierdoor niet voor verassingen komen te staan. Hierdoor wordt het voor jou makkelijker om relevante bezoekers te vinden!


Waarom voor een .taxi domeinnaam van SoHosted?

Jouw .taxi domein is bij SoHosted in goede handen. Met een team van ervaren medewerkers zorgen wij voor een persoonlijke service. Wij worden blij van tevreden klanten en doen er alles aan om je te helpen. Hieronder wordt uitgelegd waar wij nog meer blij van worden!

Vaste lage prijzen

Voordelig een .taxi domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.taxi domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.taxi domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .taxi domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .taxi domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
De .taxi domeinnamen zijn perfect voor bedrijven en particulieren die gespecialiseerd zijn in personenvervoer, met taxi’s. Taxi’s krijgen steeds meer concurrentie (denk aan Uber). Zo kun je met een .taxi domein je website meer laten opvallen en snel onderscheidend zijn.
Tijdens het bestellen van je .taxidomeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .taxi domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.