.team domeinnaam registreren

Registreer je .TEAM domein

€39,99
P/JAAR

Over de .team domeinextensie

.team achtergrondinformatie

Op het internet kan een goede domeinnaam veel invloed hebben op hoe goed je bezoekers jou kunnen vinden. De nieuwe gTLD’s (Generieke Top Level Domains) zijn helpen jou om je beter te onderscheiden op het internet. De nieuwe .team domeinextensie laat zien wat je doet en waar jouw website over gaat.

Het kan gebeuren dat je een mooie domeinnaam hebt bedacht. In de domeinchecker kom je er helaas achter dat jouw domeinnaam al bezet is. Door de komst van o.a. de .team domeinnaam zijn er weer vele domeinnamen beschikbaar. Mooie, korte, pakkende domeinnamen die bezet waren als een .nl zijn nu weer te registreren als een .team domein!

Wanneer registreer je een .team domeinnaam?

Heb je een bedrijf met meerdere teams of zoek je een nieuwe domein voor je sportteam? registreer dan nu je eigen .team domeinnaam!

De .team domeinextensie is één van de nieuwe domeinextensies die zijn aangekondigd. De nieuwe gTLD’s maken het weer mogelijk om een korte naam te registreren. Op dit moment zijn er namelijk nog weinig domeinen geregistreerd. Alle namen zijn dus vrij! Door er op tijd bij te zijn, maak je een grote kans op je gewenste domein.

Wil jij ook een eigen .team domeinnaam registreren? Kijk dan bovenaan deze pagina of je gewenste domeinnaam nog beschikbaar is en klik op “check” om je nieuwe domein te registreren.


Waarom voor een .team domein van sohosted kiezen?

Bij het registreren van een .team domein is het belangrijk om te kijken naar de technische mogelijkheden en prijzen van de webhoster. Hieronder zie je waar je nog meer op moet letten en waarom je .team domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .team domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.team domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.team domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .team domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .team domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
De .team domeinextensie is een mooie extensie voor bedrijven, stichtingen en sportclubs. Het is een Engelstalig woord waardoor de naam internationaal goed in te zetten is. Vul het bovenstaande formulier in om meer kans te maken op je gewenste .team domeinnaam!
Tijdens het bestellen van je .team domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .team domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.