Yourhosting
SoHosted gaat verder als Yourhosting
Samen kunnen we je dubbel zo goed helpen om jou website of bedrijf succesvol te maken! Lees meer
niet meer tonen

.tech domeinnaam registreren

Registreer je .TECH domein

€64,99
P/JAAR

Over de .tech domeinextensie

Achtergrondinformatie .tech domein

De .Tech domeinnamen zijn vanaf nu ook te registreren bij SoHosted! Samen met vele andere domeinextensies zoals .win, .restaurant en .shop wordt het aanbod domeinextensies als maar groter.

Doordat je nu veel meer keus hebt in de domeinextensies heb je een veel grotere kans om die korte, pakkende domeinnaam te registreren die je graag wilt hebben.

Natuurlijk is .tech niet de enige nieuwe gTLD bij SoHosted. Bekijk voor meer nieuwe gTLD’s ook het overzicht van alle domeinextensies.

Wanneer registreer je een .tech domeinnaam?

Tech domeinen zijn perfect voor iedereen met affiniteit voor technologie. Echte Techies, programmeurs of systeembeheerders kunnen bijvoorbeeld erg goed uit de voeten met de .tech domeinnaam.

Door een .tech domein te registreren valt je domeinnaam veel meer op. Het is belangrijk om een goede, opvallende domeinnaam te kiezen omdat je website dan beter wordt onthouden. Reden genoeg dus om te checken of jouw domein nog beschikbaar is! Controleer bovenaan deze pagina of je gewenste domeinnaam nog beschikbaar is en registreer direct je .tech domeinnaam!


Waarom voor een .tech domein van sohosted kiezen?

Wil je een .tech domein registreren? Omdat wij ruim 15 jaar ervaring hebben is je .tech domein bij ons in goede handen. Er zijn genoeg webhosters waar je een .tech domein kunt registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Hieronder lees je wat belangrijk is om op te letten bij het registreren van een domeinnaam.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .tech domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.tech domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.tech domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .tech domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .tech domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!

Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .tech domeinnaam is perfect voor de echte techies. Ben je gek van techniek, programmeren, gadgets of andere technologie? Check dan snel of je domeinnaam nog vrij is. Met de .tech domeinnaam kun je bijvoorbeeld een mooi blog, website of webshop creëren.
Tijdens het bestellen van je .tech domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .tech domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.