.technology domein registreren

Registreer je .TECHNOLOGY domein

€29,99
P/JAAR

Over de .technology domeinextensie

.technology achtergrondinformatie

Het .technology domein is een van de nieuwste domeinextensies. Niet lang geleden zijn er vele nieuwe generieke domeinextensies geïntroduceerd. De nieuwe extensies zijn bedoeld om je beter te onderscheiden op het internet. De nieuwe domeinextensies laten zien wie je bent, wat je doet en waar je voor staat. Zo laat je met een .technology domein zien dat jouw website gaat over techniek.

Is een .technology domeinnaam iets voor mij?

De .technology domeinnaam is een extensie die perfect aansluit bij bedrijven die actief zijn met techniek. Fabrikanten en verkopers van technologie kunnen hier goed mee uit de voeten. Daarnaast is het .technology domein natuurlijk ook prima in te zetten voor bloggers en over ontwikkelingen van de technologie. Uiteindelijk kun je met de .technologie extensie alle kanten op. De .technology domeinnaam is dan ook een van de populaire nieuwe domeinnamen, check daarom snel of jouw gewenste domein nog beschikbaar is en registreer direct!


Waarom voor een .technology domein van SoHosted kiezen?

Het registreren van een .technology domeinnaam kan bij veel verschillende webhosters, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Hieronder vertellen we je waar je op moet letten en waarom je .technology domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .technology domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.technology domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.technology domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .technology domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .technology domeinnaam

De prijs van een .technology domeinnaam is afhankelijk van het aantal jaar dat je de domeinnaam vastlegt. Een .technology domein kost bij ons slechts € 22,25 per jaar bij een vijfjarig contract.
Na je bestelling en betaling gaan wij je .technology domein direct voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja, dit is heel eenvoudig. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .technology domein is geschikt voor bedrijven, organisaties of personen die van plan zijn om hun website op het gebied van techniek in te zetten. Daarnaast is het .technology domein natuurlijk ook prima in te zetten voor bloggers over dit onderwerp. Uiteindelijk kun je binnen de technologie alle kanten op met deze extensie.
Tijdens het bestellen van je .technology domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .technology domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.