Yourhosting
SoHosted gaat verder als Yourhosting
Samen kunnen we je dubbel zo goed helpen om jou website of bedrijf succesvol te maken! Lees meer
niet meer tonen

.tel domeinnaam registreren

Registreer je .TEL domein

€29,99
P/JAAR

Over de .tel domeinextensie

.tel achtergrondinformatie

De .tel extensie is niet voor een website bedoeld, maar om snel en overzichtelijk je contactgegevens op het internet plaatsen. Dat is het revolutionaire van de .tel extensie. In tegenstelling tot andere domeinextensies komt er geen webhosting aan te pas. Kijk voor een voorbeeld van een .tel domeinnaam op sohosted.tel.

Wanneer registreer je een .tel domeinnaam?

Je registreert een .tel domein omdat:

  • Het geschikt is voor mobiele telefoon en PC.
  • De .tel wordt mobiel sneller weergegeven dan webpagina’s.
  • Je bezoekers direct contact met je op kunnen nemen.
  • Je snel bereikbaar bent via elk apparaat dat met internet verbonden is via een overzichtelijke pagina.
  • Het de zoekmachines bevorderd vanwege de zichtbaarheid van de opgeven trefwoorden.
  • Je bezoekers direct al je contactgegevens voor handen hebben.
  • Je eigen gegevens door jezelf overal kan beheren zonder dat je hulp nodig hebt van een webmaster.
  • Het door iedereen te registreren is.

Waarom voor een .tel domein van SoHosted kiezen?

Een goede webhoster is belangrijk voor je domeinregistratie omdat je natuurlijk wilt dat je website altijd beschikbaar is. Hieronder zie je waar je op moet letten en waarom je .tel domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .tel domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.tel domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.tel domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .tel domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .tel domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .tel domein is geschikt voor bedrijven, organisaties of personen die van plan zijn geen website te bouwen maar wel alle relevante contactgegevens online willen hebben.
Tijdens het bestellen van je .tel domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .tel domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.