.Tennis domeinnaam registreren

Registreer je .TENNIS domein

€40,00
P/JAAR

Over de .Tennis domeinextensie

Met de komst van de nieuwe extensies zijn er veel nieuwe mogelijkheden om een geschikte domeinnaam te vinden. Een goede domeinnaam met de juiste domeinextensie heeft veel invloed op hoe goed je website wordt gevonden. Met een .tennis extensie pas je de domeinnaam aan op het onderwerp van de website, waardoor je website beter wordt gevonden!

Waarom een .tennis domeinnaam registreren?

Het registreren van een korte, pakkende domeinnaam kan lastig zijn omdat je gewenste domein al snel bezet is. De nieuwe gTLD’s helpen deze schaarste tegen te gaan. Een domeinnaam die al bezet was met een .nl of .com, kan wel worden vastgelegd met een .tennis domein. Zo kun je relatief makkelijk in het bezit komen van je gewenste domeinnaam.

Recent zijn er vele nieuwe domeinextensies aangekondigd, zoals .tennis. Deze nieuwe extensies helpen om je te onderscheiden van andere websites. Daarnaast helpt een domeinnaam die relevant is en aansluit bij het onderwerp van je website om je positie in Google te verbeteren. Wist je dat je een .tennis domeinnaam ook anoniem kunt registreren? Anderen kunnen dan niet achterhalen van wie de domeinnaam is.

Met een .tennis domeinnaam is direct te zien waar je website over gaat. Dit is goed voor je potentiële website bezoekers omdat ze hierdoor niet voor verassingen komen te staan. Hierdoor wordt het voor jou makkelijker om relevante bezoekers te vinden!


Waarom voor een .tennis domeinnaam van SoHosted?

Jouw .tennis domein is bij SoHosted in goede handen. Met een team van ervaren medewerkers zorgen wij voor een persoonlijke service. Dit heeft ervoor gezorgd dat 85% van onze eerst klanten vandaag nog steeds klant zijn. Wij worden blij van tevreden klanten en doen er alles aan om je te helpen. Hieronder wordt uitgelegd waar wij nog meer blij van worden!

Vaste lage prijzen

Voordelig een .tennis domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.tennis domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.tennis domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .tennis domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .tennis domeinnaam

De prijs van een .tennis domeinnaam is afhankelijk van het aantal jaar dat je de domeinnaam vastlegt. Een .tennis domeinnaam kost € 40,00 per jaar bij een vijfjarig contract.
Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .tennis domeinnaam is perfect voor webshops, informatieve websites en zelfs blogs over tennis. Tennistoernooien of tennisclubs kunnen met een .tennis domeinnaam laten zien waar de website over gaat en zich zo meer onderscheiden van de vele domeinnamen die al zijn geregistreerd.
Tijdens het bestellen van je .tennis domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .tennis domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.