.Tickets domeinnaam registreren

Registreer je .TICKETS domein

€420,00
P/JAAR

Over de .tickets domeinextensie

Met de komst van de nieuwe extensies zijn er veel nieuwe mogelijkheden om een geschikte domeinnaam te vinden. Een goede domeinnaam met de juiste domeinextensie heeft veel invloed op hoe goed je website wordt gevonden. Met een .tickets extensie pas je de domeinnaam aan op het onderwerp van de website, waardoor je website beter wordt gevonden!


Let op: De .tickets registraties zullen gedurende 30 dagen op de website check.tickets geplaatst worden. Dit geeft andere partijen de kans om ook een aanvraag voor deze domeinnaam in te dienen, als zij menen hier recht op te hebben. Indien er na 30 dagen twee of meerdere aanvragen ontvangen zijn, zal de registry op basis van aangeleverd papierwerk (bv uittreksel uit Ondernemingsloket) nagaan wie het meeste recht heeft op deze naam.

Indien er na 30 dagen geen andere aanvraag is ingediend dan wordt de aanvraag verder gezet. Indien je dit wilt, kun je ook gebruiken maken van een fast-track registratie waarbij de naam niet gedurende 30 dagen op check.tickets getoond zal worden. Voor meer informatie hierover kun je even contact met ons opnemen.


Waarom een .tickets domeinnaam registreren?

De .tickets extensie is erg breed inzetbaar. Tickets kunnen bijvoorbeeld gericht zijn het steeds drukker wordende vliegverkeer. Zo kan de .tickets domeinextensie goed worden ingezet voor de verkoop van tickets zoals; festival.tickets of bioscoop.tickets.

Om meer onderscheid te creëren tussen de miljoenen geregistreerde domeinnamen (wereldwijd), zijn er veel nieuwe domeinextensies gelanceerd. De nieuwe extensies zijn zo geselecteerd dat ze goed aansluiten bij het onderwerp van vele websites. In totaal zullen er honderden nieuwe extensies bijkomen. Grote kans dus dat er een geschikte extensie voor jou bijzit!

Een domeinnaam die past bij het onderwerp van je website zal helpen om je resultaten in Google te verbeteren. Een relevante domeinnaam vertelt je bezoekers, en ook de zoekmachines zoals Google, waar je website over gaat.


Waarom voor een .tickets domeinnaam van SoHosted?

Jouw .tickets domein is bij SoHosted in goede handen. Met een team van ervaren medewerkers zorgen wij voor een persoonlijke service. Dit heeft ervoor gezorgd dat 85% van onze eerste klanten vandaag nog steeds klant zijn. Wij worden blij van tevreden klanten en doen er alles aan om je te helpen. Hieronder wordt uitgelegd waar wij nog meer blij van worden!

Vaste lage prijzen

Voordelig een .tickets domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.tickets domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.tickets domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .tickets domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .tickets domeinnaam

De prijs van een .tickets domeinnaam is afhankelijk van het aantal jaar dat je de domeinnaam vastlegt. Een .tickets domeinnaam kost € 420,00 per jaar bij een vijfjarig contract.
Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .tickets domeinnaam is perfect voor aanbieders van tickets van ieder soort aanbieders van vliegtickets en toegangskaarten zijn voorbeelden van websites die met een .tickets domein zich goed kunnen onderscheiden.
Tijdens het bestellen van je .tickets domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .tickets domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.