.tienda domein registreren

Registreer je .TIENDA domein

€40,00
P/JAAR

Over de .tienda domeinextensie

.tienda achtergrondinformatie

Een goede domeinnaam met bijpassende domeinextensie heeft veel invloed op hoe goed je wordt gevonden op internet. Met de komst van vele nieuwe gTLD’s (Generieke Top Level Domeinen) is het mogelijk om je domeinnaam nog meer aan te laten sluiten bij je website dan voorheen. Hierdoor kun je de website beter onderscheiden van de rest en je bezoekers beter bereiken.

Geïnteresseerd in een .tienda domein? Registreer dan snel je .tienda domein, of bekijk alle nieuwe domeinextensies.

Wanneer registreer je een .tienda domeinnaam?

`Tienda` is Spaans voor `winkel`. Spaans wordt in meerdere continenten veel gesproken en is daarmee een van de meest voorkomende talen ter wereld. Door het grote bereik van de Spaanse taal, heeft het .tienda domein veel potentie.

De .tienda domeinnaam is in het leven geroepen voor de websites die zich richten op de verkoop van producten en diensten via internet. Registreer nu ook je eigen .tienda domeinnaam om te profiteren van de grote Spaanse markt en de brede invulling van dit domein.


Waarom voor een .tienda domein van sohosted kiezen?

Er zijn genoeg webhosters waar je een .tienda domein kunt registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Hieronder zie je waar je op moet letten en waarom je .tienda domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .tienda domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.tienda domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.tienda domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .tienda domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .tienda domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .tienda domein is geschikt voor bedrijven, organisaties of particulieren die zich richten op verkopen via internet. Spaanstalige aanbieders van diverse producten hebben baat bij de .tienda extensie.
Tijdens het bestellen van je .tienda domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .tienda domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.