.tips domeinnaam registreren

Registreer je .TIPS domein

€29,99
P/JAAR

Over de .tips domeinextensie

.tips achtergrondinformatie

De domeinnaam kan veel invloed hebben op hoe goed je website wordt gevonden. Een goede domeinnaam kan nu worden uitgebreid met een bijpassende domeinextensie. Recent zijn er vele nieuwe gTLD´s Generieke Top Level Domains) geïntroduceerd.

Met de nieuwe gTLD’s heb je de mogelijkheid om je domeinnaam nog beter op het onderwerp van de website aan te laten sluiten. Zo laat je met een .tips domeinnaam direct zien waar je website over gaat en wat de bezoekers hier kunnen verwachten.

Ben je benieuwd naar andere nieuwe gTLD’s? Bekijk dan ook ons overzicht met alle domeinextensies.

Wanneer registreer je een .tips domeinnaam?

Met de .tips domeinextensie kun je echt alle kanten op. Heb jij bijvoorbeeld tips over een mooie vakantiebestemming waar jij bent geweest? Of heb je veel kennis van ICT en deel je dit graag met anderen? Met een .tips domeinnaam is meteen duidelijk wat bezoekers kunnen verwachten op jouw website. Bereik meer geïnteresseerden doordat jouw domeinnaam direct aangeeft waarom men jouw website moet bezoeken.


Waarom voor een .tips domein van sohosted kiezen?

Ben jij er klaar voor om je tips met de wereld te delen? Registreer dan je .tips domein bij SoHosted. We hebben ruim 15 jaar ervaring met webhosting en domeinregistraties. Hieronder geven wij je enkele tips waar je op moet letten en waarom je .tips domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .tips domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.tips domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.tips domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .tips domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .tips domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .tips domein is geschikt voor bedrijven, organisaties of personen die graag tips uitdelen. Of je nou reisadvies nodig hebt of je hebt bepaalde vragen op een bepaald vakgebied de .tips domeinextensie is prima geschikt.
Tijdens het bestellen van je .tips domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .tips domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.