.tirol domeinnaam registreren

Registreer je .TIROL domein

€29,75
P/JAAR

Over de .tirol domeinextensie

.tirol achtergrondinformatie

De .tirol domeinnaam is een van de nieuwste domeinextensies bij SoHosted. Net als een .com of.net domein, is de .tirol een gTLD (generieke top level domein), maar dan net wat unieker. Met een .tirol domeinnaam val je op, en wordt je domeinnaam beter onthouden.

Een domeinnaam, met de .tirol extensie op het eind, valt meer op en helpt om beter vindbaar te worden op internet. Een domeinnaam die wat vertelt over het onderwerp van de website is helder voor de bezoekers en vertelt direct dat jij iets met wetenschap doet.

Bekijk voor een overzicht van meer bijzondere domeinextensies ook ons overzicht met alle nieuwe domeinextensies.

Wanneer registreer je een .tirol domeinnaam?

Tirol is hét skigebied van Oostenrijk. Heb je een website gericht op skivakanties, busvakanties of Tirol in het algemeen? Dan is een .Tirol domeinnaam misschien iets voor jou. Door een relevante domeinnaam te kiezen wordt je online vindbaarheid verbeterd.


Waarom voor een .tirol domein van sohosted kiezen?

De .tirol domeinnaam is een populaire domeinnaam omdat veel mensen tegenwoordig interesse hebben in de wetenschap. Wil jij dat je .tirol domeinnaam in goede handen is? Bij SoHosted hebben we ruim 15 jaar ervaring met webhosting en domeinregistraties. Hieronder vertellen we je wat wij belangrijk vinden in onze dienstverlening.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .tirol domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.tirol domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.tirol domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .tirol domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .tirol domeinnaam

Na je bestelling gaan wij je .tirol domeinnaam direct voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons je .tirol domeinnaam registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .tirol domein is perfect voor websites, blogs of webshops gericht op het Oostenrijkse skigebied Tirol. Kies voor de .tirol extensie als jij je richt op dit specifieke gebied en laat zo zien wat je bezoekers op jouw website kunnen verwachten.
Tijdens het bestellen van je .tirol domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .tirol domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Het registreren van een tirol domein is heel eenvoudig. Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt om het domein te verhuizen. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.