.today domeinnaam registreren

Registreer je .TODAY domein

€29,99
P/JAAR

Over de .today domeinextensie

.today achtergrondinformatie

SoHosted heeft veel nieuwe domein extensies (de gTLD’s) beschikbaar gesteld. De nieuwe gTLD’s (Generieke Top Level Domains) zijn bedoeld om je beter te onderscheiden op het internet. Een domeinnaam die laat zien waar de website over gaat zorgt voor een betere online vindbaarheid.

Daarnaast is het zo gemakkelijker om je online te onderscheiden. Een .today domeinnaam valt meer op dan bijvoorbeeld een .com domeinnaam, omdat hier veel meer van geregistreerd zijn. De nieuwe domeinextensies zorgen voor een betere aansluiting tussen het onderwerp van je website en de domeinnaam. Zo laat een .today domein zien dat jouw website actuele informatie/acties/et cetera bevat.

Wanneer registreer je een .today domeinnaam?

Een .today extensie laat zien dat je website voorzien is van actuele informatie. Denk bijvoorbeeld aan nieuwssites, weerberichten, actieve bloggers of actuele acties. Biedt jouw website actuele informatie over bepaalde steden, landen of onderwerpen? Dan is een .today domein een goed alternatief.


Waarom voor een .today domein van SoHosted kiezen?

Een .today domein kun je bij verschillende webhosters registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Hieronder zie je waar je op moet letten en waarom je .today domein bij SoHosted in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .today domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.today domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.today domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .today domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .today domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja, dat is heel eenvoudig. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .today domein is geschikt voor bedrijven, organisaties of personen die de meest actuele acties, nieuwsartikelen of andere relevante ontwikkelingen op hun website willen plaatsen.
Tijdens het bestellen van je .today domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .today domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al is bezet. Als deze bezet is klik op je de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.