.tokyo domeinnaam registreren

Registreer je .Tokyo domein

€16,00
P/JAAR

Over de .tokyo domeinextensie

Tokyo is één van de grootste steden van de wereld. Als je niet het geluk hebt het keizerlijk paleis met haar zonovergoten Japanse tuin te kunnen bezichtigen, is een bootreisje langs de verlichte Sumida rivier en een bezoek aan het stadsmuseum nog steeds een reden om Tokyo te bezoeken! Een eigen domeinextensie is dan natuurlijk een logische volgende stap, dus hier voor alle Japan en Tokyo fans: de .tokyo domeinextensie!

Of je nu een gepassioneerd bezoeker bent van de stad en er een website aan wilt wijden of als je de heerlijkste gerechten uit die streek haalt, met de .tokyo domeinnaam weten bezoekers gelijk dat jouw opvallende website hun voorziet in alles omtrent de prachtige stad Tokyo.

Waarom een .tokyo domein registreren?

De .tokyo domeinextensie heeft een aantal voordelen ten opzichte van de traditionele extensies zoals ‘.nl’ of ‘.com’.

  • Meer beschikbaar: de .tokyo domeinextensie is nieuw en wordt nog niet veel gebruikt. Is dus bijvoorbeeld je websitenaam al bezet met .nl, dan is de kans groot dat deze nog wel te registreren is met de .tokyo extensie.
  • Onderscheidende websitenaam:  met .tokyo kun je je websitenaam verkorten. Hoe korter de websitenaam hoe makkelijker deze over het algemeen te onthouden is. Een voorbeeld: stel je hebt een informatiewebsite genaamd ‘www.reistipsintokyo.nl’ wordt dan ‘www.reistips.tokyo’. Dit maakt het gemakkelijker voor je bezoekers te onthouden en dit kan weer zorgen voor meer terugkerende bezoekers.
  • Opvallende websitenaam: tussen de zoekresultaten in Google valt een website met ‘.tokyo’ erg op tussen de zoekresultaten. Bezoekers zien direct dat je op jouw website alles over Tokyo kunt vinden.
  • Internationaal: wil je ook publiek aantrekken vanuit andere landen naar Nederland? Met een ‘.nl’ domein richt je je vooral op Nederland, terwijl .tokyo niet gebonden is aan een land, maar gericht op de service die wordt aangeboden.

Bovenstaande voordelen kunnen dus zorgen voor structureel meer bezoekers naar je website, puur door te kiezen voor een extensie die aansluit bij wat je aanbiedt. Het loont dus om na te denken over een opvallende en onderscheidende websitenaam en extensie!

Voorbeelden van een .tokyo domein

  • tips.tokyo
  • reistips.tokyo
  • goedkoopnaar.tokyo
  • hostelsin.tokyo
  • japan.tokyo

Waarom een .tokyo domeinnaam van SoHosted?

Een  domeinnaam kun je bij veel webhosters registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Met 10 jaar hosting ervaring is je domeinnaam bij SoHosted in goede handen. Zo zorgen wij voor eerlijke prijzen kom je niet voor verassingen te staan.

Vaste lage prijzen

Voordelig een tokyo domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.tokyo domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.tokyo domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .tokyo domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .tokyo domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct je domeinnaam voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons je domeinnaam kunt registreren.
De .tokyo domeinnamen zijn er voor zij die zich specialiseren op deze fantastisch stad. Of je nu een blog bijhoudt om je reis vast te leggen, de beste reistips hebt voor Tokyo of verblijfplaatsen aanbiedt in de buurt.
Ja, je kunt een .tokyo domeinnaam verhuizen naar SoHosted. Dit is erg eenvoudig. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuisknop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wilt kunnen we kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Ja, in stap 3 van het bestelproces kun je kiezen voor anoniem registeren. Als je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van onszelf. Je blijft natuurlijk wel altijd zelf de eigenaar. De kosten voor een anonieme registratie bedragen € 1 per maand.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wilt wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .tokyo domein hier geen overdrachtskosten voor. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of bezet. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je. Als je de domeinnaam wilt verhuizen klik je op de verhuisknop.