.tools domein registreren

Registreer je .TOOLS domein

€29,75
P/JAAR

Over de .tools domeinextensie

.tools achtergrondinformatie

Onlangs zijn er veel nieuwe gTLD’s (Generieke Top Level Domains) geïntroduceerd. Bekende gTLD’s zijn .com, .net en .org. De nieuwe gTLD’s zijn bedoeld om je beter te onderscheiden op het internet met een opvallende domeinnaam.

De nieuwe domeinextensie .tools laat meteen zien wat het onderwerp is van je website. Een domeinnaam die overeenkomt met de inhoud van een website helpt ook de resultaten in Google te verbeteren.

Wanneer registreer je een .tools domeinnaam?

Tools, als in; gereedschap, is een breed begrip. Het .tools domein heeft eindeloze mogelijkheden. Deze domeinnaam kan bijvoorbeeld goed worden ingezet voor verkopers van diverse gereedschappen om aan te duiden wat de bezoeker kan verwachten op deze website.


Waarom een .tools domein bij SoHosted registreren?

Je nieuwe .tools domein kun je bij de meeste webhosters registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Hieronder vertellen wij je waar je op moet letten en waarom je .tools domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .tools domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.tools domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.tools domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .tools domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .tools domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .tools domein is geschikt voor vele doeleinden. Zo kan een aanbieder van diverse gereedschappen profiteren van deze unieke domeinextensie.
Tijdens het bestellen van je .tools domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .v domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.