.top domeinnaam registreren

Registreer je .TOP domein

€19,99
P/JAAR

Over de .top domeinextensie

.Achtergrondinformatie

De .top domeinnaam is één van de nieuwste domeinextensies bij SoHosted. Wil je jouw website meer laten opvallen? Met een .top domeinnaam valt je domein veel meer op dan bijvoorbeeld een .nl of .com domein. Een aantrekkelijke domeinnaam werkt uitnodigend voor mensen die op zoek zijn naar een goede website.

Wanneer registreer je een .top domeinnaam?

“Top” wordt internationaal herkend als “goed” en “het beste”. Wil jij jouw top-product of top-website meer aandacht geven? Misschien is een .top domeinnaam dan iets voor jou. De .top domeinextensie is niet beperkt tot een bepaald onderwerp. Hierdoor zijn er veel kansen voor jou om een mooi .top domein te kiezen.

Natuurlijk is dit nog maar een “topje van de ijsberg”. Er zijn veel mooie websites die kunnen profiteren van de .top domeinnaam. Weet je al welke .top domeinnaam voor jou interessant is? Check dan snel of hij nog beschikbaar is!


Waarom voor een .top domein van sohosted kiezen?

Een .top domein kunt je registreren bij verschillende hostingbedrijven, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Bij SoHosted hebben we al ruim 10 jaar ervaring met domeinregistraties. Hieronder zie je waar je op moet letten en waarom je .top domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .top domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.top domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.top domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .top domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .top domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .top domeinnaam kan ingezet worden voor verschillende doelen. Het woord “top” laat zien dat je een top website hebt, top producten verkoopt of top informatie aanbiedt. Herken jij jouw website in deze extensie? Dan kan een .top domeinextensie jouw website meer op laten vallen.
Tijdens het bestellen van je .top domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .top domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.