.tours domeinnaam registreren

.Tours domeinnaam registreren

€39,00
P/JAAR

Over de .tours domeinextensie

Tours zijn niet aan te slepen. Toeristen en vakantiegangers willen zoveel mogelijk beleven op hun vakantie en natuurlijk terug komen met de mooiste kiekjes. Detectivetours door Engeland, safari’s door Zuid-Afrika en whiskytours door Ierland, er is voor ieder wat wils! Organiseer jij tours en wil je beter vindbaar worden voor je bezoekers? Neem dan een .Tours domein. Kunnen mensen met grootse vakantieplannen bij jou terecht om tours door Europa te vergelijken? Ook dan is een .Tours een mooie manier om je website te onderscheiden.

Waarom kiezen voor een .tours domeinnaam?

Kiezen voor een .Tours domeinnaam in plaats van een .nl of .com domeinnaam heeft een aantal voordelen. Een belangrijke reden om te kiezen voor een .Tours domeinnaam is dat je opvalt tussen de concurrentie. Bezoekers herkennen gelijk jouw website tussen de andere zoekresultaten en weten dat ze bij jou moeten zijn voor een vakantietour. Daarnaast kun je de websitenaam verkorten, www.toursdoorzweden.nl wordt dan bijvoorbeeld www.zweden.tours. Een korte websitenaam zorgt ervoor dat mensen jou website makkelijker onthouden en dus vaker terugkomen.

Richt je je op een internationaal publiek? Ook dan is .Tours je redder in nood. Waar je met een .nl domeinnaam gebonden bent aan alleen Nederland, kun je met een .Tours domeinnaam je richten op bijvoorbeeld heel Europa. Heb je een geweldige websitenaam bedacht maar is de .com of .nl versie al bezet? Ook dan kun je kiezen voor een .Tours domeinnaam, grote kans dat de nieuwe .Tours domeinnaam nog wel vrij is!

Voorbeelden van een .tours domeinextensie

www.reizendooreuropa.tours

www.prachtigamsterdam.tours

www.europe.tours

www.toursvergelijken.tours


Waarom een .tours domein van sohosted?

Tussen de verschillende webhosters zit er vaak veel verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Het is daarom belangrijk om je .tours domein bij een ervaren hoster te bestellen. Hieronder zie je waar je op moet letten en waarom je .tours domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .tours domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.tours domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.tours domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .tours domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .tours domeinnaam

Binnen 1 minuut! Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert.
Ja, wij krijgen dagelijks veel domein verhuizingen binnen. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .tours domeinextensie is ideaal als je vakantietours aanbiedt of bijvoorbeeld een website wilt beginnen met tours.
Tijdens het bestellen van je .tours domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .tours domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.