.town domeinnaam registreren

Registreer je .TOWN domein

€29,75
P/JAAR

Over de .town domeinextensie

Achtergrondinformatie .town domein

Niet lang geleden zijn er veel nieuwe domeinextensies gelanceerd die natuurlijk ook verkrijgbaar zijn bij SoHosted. Het .town domein is een van deze nieuwe gTLD’s (Generieke Top Level Domains). Deze gTLD’s zijn bedoeld om het onderscheid te vergroten tussen vergelijkbare domeinnamen. Met deze nieuwe extensie is direct te zien waar een bepaalde website over gaat. Dit zorgt voor duidelijkheid bij je bezoekers maar ook bij de zoekmachines. Dit zal je daarom helpen om de resultaten in Google te verbeteren.

Bekijk ook het overzicht van al onze domeinextensies.

Wanneer registreer je een .town domeinnaam?

De .town extensie is bedoeld om steden beter uit te lichten. Deze extensie is goed te gebruiken door toeristische of informatieve websites over bepaalde steden. Met de .town extensie zijn er nieuwe mogelijkheden om (internationale) toeristen uit te nodigen naar een bepaalde stad. Daarnaast kun je ook goed een .town domein registreren voor een digitaal netwerk over uiteenlopende onderwerpen.


Waarom een .town domein van sohosted kiezen?

Een .town domein kun je bij de meeste webhosters wel registreren, het is daarom belangrijk om goed te letten op de technische mogelijkheden en de prijzen. Hieronder lees je wat wij belangrijk vinden en waarom je .town domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .town domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.town domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.town domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .town domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .town domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .town domein is geschikt voor bedrijven, organisaties of personen die van plan zijn om hun website in te zetten voor een bepaalde stad of dorp. Zo kan een .town domein goed worden ingezet in de toeristische industrie. Een .town domeinnaam is voor iedereen vrij te registreren.
Tijdens het bestellen van je .town domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .town domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.