.toys domeinnaam registreren

Registreer je .TOYS domein

€29,75
P/JAAR

Over de .toys domeinextensie

.toys achtergrondinformatie

Onlangs zijn er vele nieuwe domeinextensies (of gTLD’s) gelanceerd. De nieuwe gTLD´s (Generieke Top Level Domeinen) helpen om je resultaten te verbeteren in Google. Met een opvallende domeinnaam met bijpassende extensie (zoals .toys) is direct te zien waar je website over gaat. Hierdoor zal je meer opvallen en kun je je beter onderscheiden van andere websites. Ook is meteen te zien waar de website over gaat wat je bezoekers helpt in hun zoektocht naar het gewenste speelgoed.

Wanneer registreer je een .toys domeinnaam?

Speelgoed is er in overvloed voor jong en oud. Steeds vaker wordt speelgoed gekocht via het internet. Gespecialiseerde webshops zien we daarom ook steeds meer. Wil je jouw website meer laten opvallen? Kies dan voor een .toys domein.

Check bovenaan deze pagina of je gewenste domeinnaam nog beschikbaar is en klik op “check” om je nieuwe .toys domein te registreren.


Waarom voor een .toys domein van sohosted kiezen?

Bij SoHosted hebben we ruim 15 jaar ervaring met webhosting en domeinregistratie, je .toys domeinnaam is bij ons dus in goede handen. Hieronder lees je welke mogelijkheden we bieden en wat we belangrijk vinden.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .toys domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.toys domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.toys domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .toys domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .toys domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .toys domein is geschikt voor bedrijven, organisaties of personen die van plan zijn om hun website internationaal in te zetten. In verschillende sectoren kan een .toys domein extensie worden ingezet. Een .toys domeinnaam is voor iedereen vrij te registreren.
Tijdens het bestellen van je .toys domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .toys domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.