.trade domeinnaam registreren

Registreer je .TRADE domein

€29,50
P/JAAR

Over de .trade domeinextensie

Voor alle handelaren is er nu de .trade domeinnaam. Ben jij van plan om je producten online aan te gaan bieden en zo een nieuw publiek te bereiken? Dan is de .trade domeinextensie voor jou. De .trade domeinextensie wordt vooral gebruikt door particuliere handelaren en kleine detailhandelaren en natuurlijk door aandelen traders.

Waarom een .trade domein registreren?

Door .trade achter je websitenaam te gebruiken laat je bezoekers in één opslag zien dat ze bij jou kunnen kopen! Omdat je .trade achter je sitenaam hebt, kun je in de websitenaam de categorie waarin je handelt gebruiken (bijvoorbeeld: auto.trade).

De .trade domeinnaam is erg populair omdat er steeds minder geschikte domeinnamen beschikbaar zijn voor het sterk groeiende aantal (particuliere) handelaren. Een goede domeinnaam is tegenwoordig erg schaars! Daarom biedt de .trade extensie veel nieuwe kansen voor handelaren die hun producten nu ook online aan willen gaan bieden.

Een bestaande domeinnaam overnemen kost meestal veel geld omdat ze schaars zijn. Door een nieuwe .trade domeinnaam te registreren kun je voor weinig geld al in het bezit komen van een domeinnaam die erg geschikt is voor je website.

De .trade domeinextensie is één van de nieuwe domeinextensies die zijn aangekondigd. Met deze nieuwe gTLD’s wordt het makkelijker om je te onderscheiden en zullen bezoekers je naam makkelijker onthouden.

Voorbeelden van een .trade domein

  • horloges.trade
  • aandelen.trade
  • bedden.trade
  • computers.trade

Waarom een .trade domeinnaam van SoHosted?

Een .trade domeinnaam kun je bij veel webhosters registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Met 15 jaar hosting ervaring is je domeinnaam bij SoHosted in goede handen. Zo zorgen wij voor eerlijke prijzen kom je niet voor verassingen te staan.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .trade domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.trade domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.trade domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .trade domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .trade domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct je .trade domeinnaam voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons je .trade domeinnaam kunt registreren. Binnen een minuut registreer je dus je eigen .trade domeinnaam!
De .trade domeinnamen zijn erg goed te gebruiken voor particuliere of professionele handelaren die hun producten ook online aan willen gaan bieden. Door .trade achter je websitenaam weten je bezoekers gelijk waar je website over gaat.
Ja, wanneer de .trade domeinextensie officieel beschikbaar is kun je je .trade domeinnaam verhuizen naar SoHosted. Dit is erg eenvoudig. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuisknop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wilt kunnen we kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Ja, in stap 3 van het bestelproces kun je kiezen voor anoniem registeren. Als je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van onszelf. Je blijft natuurlijk wel altijd zelf de eigenaar. De kosten voor een anonieme registratie bedragen € 1 per maand.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wilt wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .trade domein hier geen overdrachtskosten voor. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de trade domeinnaam nog vrij is of bezet. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je. Als je de domeinnaam wilt verhuizen klik je op de verhuisknop.