.trading domeinnaam registreren

Registreer je .TRADING domein

€22,00
P/JAAR

Over de .trading domeinextensie

Waar je in de middeleeuwen nog met paard en wagen van stad naar stad moest trekken, bepakt en bezakt met je handelswaar om een beetje geld te verdienen, heb je tegenwoordig alleen nog maar een computer met internet nodig. Een website met webshop maak je vanuit je luie stoel, pakketjes laat je ophalen door de bezorger en je geld stroomt digitaal binnen op je bankrekening. Iedere websitemaker weet dat de websitenaam enorm belangrijk is voor het succes van je online zaak. Denk je er dus aan om meer kopers aan te trekken via het web? Lees dan onderstaande voordelen over de .Trading domeinextensie.

Wanneer registreer je een .trading domeinnaam?

De .trading domeinextensie is voor jou als je:

  • Uren en uren hebt zitten piekeren over die geniale websitenaam, om er vervolgens achter te komen dat de .NL extensie al in gebruik is. Omdat de .trading domeinextensie nieuw is wordt deze weinig gebruikt. Grote kans dus dat je geniale ingeving niet voor niets is geweest en je nog steeds de naam met .trading kunt registreren.
  • Op wilt vallen tussen de competitie. Stel je voor dat een mogelijke bezoeker via Google op zoek is naar de beste deals. Tussen alle .com en .nl domeinnamen staat daar opeens .trading! Het valt op en de website is blijkbaar helemaal gericht op dat waar diegene naar op zoek is!
  • Meer terugkerende bezoekers wilt. Lange websitenamen zijn vaak lastig te onthouden. Een opvallende en korte websitenaam onthouden mensen beter, waardoor de kans groter is dat mensen terug komen. Oke, even een voorbeeld om het duidelijk te maken; stel je wilt online advies voor beleggers gaan geven met de websitenaam ‘tipsfortrading’. Als je de standaard .nl domeinextensie registreert wordt het www.tipsfortrading.nl. Gebruik je .trading, dan kun je je naam inkorten en wordt het; www.tipsfor.trading Zoals je ziet is het opvallend en korter, dus gemakkelijker voor bezoekers om te onthouden.
  • Ook succes wilt buiten de landgrenzen. Gaan jouw ambities verder dan Nederland en heb je een Engelstalige website? Kies dan voor .trading, zo zit je niet vast aan een land gerelateerde extensie zoals .nl, maar is je extensie gericht op het onderwerp ‘trading’.

Bovenstaande voordelen helpen je allemaal om meer potentiële bezoekers aan te trekken, zonder dat je hier dure of tijdrovende promoties voor hoeft te doen. Denk dus goed na bij het kiezen van een domeinextensie en kies één die past bij het onderwerp van je website.


Waarom een domein van sohosted?

Tussen de verschillende webhosters zit er vaak veel verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Het is daarom belangrijk om je domein bij een ervaren hoster te bestellen. Hieronder zie je waar je op moet letten en waarom je domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .trading domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

trading domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.trading doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem trading domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .trading domeinnaam

Binnen 1 minuut! Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert.
Ja, wij krijgen dagelijks veel domein verhuizingen binnen. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
De .trading domeinextensie is er voor de handelaar die wel brood ziet in het online aanbieden van zijn producten. Maar ook voor de succesvolle belegger, aandelenhandelaar of adviseur is de .trading domeinnaam een mooie aanwinst.
Tijdens het bestellen van je .trading domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .trading domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.