.training domeinnaam registreren

Registreer je .TRAINING domein

€39,99
P/JAAR

Over de .training domeinextensie

.training achtergrondinformatie

Een .training domein is nog niet lang te bestellen. Heel recent zijn er veel nieuwe gTLD’s (Generieke Top Level Domeinen) geïntroduceerd, waaronder .training. De nieuwe gTLD’s zijn bedoeld om je beter te onderscheiden op internet en om de vindbaarheid van je website te vergroten. De nieuwe extensie .training laat direct zien wat je bezoekers kunnen verwachten op de website. Een .training domein is net als een .com, .net of .org een gTLD, maar dan unieker.

Wanneer registreer je een .training domeinnaam?

Bied jij trainingen aan of wil je mensen graag opleiden? Of wil jij je bezoekers graag wat leren? Dan is een .training domein wat voor jou. De .training extensie is net zoals het .academy domein ideaal voor het aanbieden van opleidingen. De .training domeinnaam is een van de populairdere nieuwe domeinextensies. Check dus snel of je gewenste .training domein nog beschikbaar is en val op met deze nieuwe domein extensie.


Waarom een .training domein bij SoHosted registreren?

Er zijn verschillende webhosters waar je een .training domein kunt registreren, het is daarom belangrijk om te kijken naar de technische mogelijkheden en prijzen. Hieronder zie je waarom je .training domein bij ons in goede handen is en wat wij belangrijk vinden.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .training domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.training domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.training domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .training domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .training domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .training domein is geschikt voor bedrijven, organisaties of personen die trainingen aanbieden of bijscholingsmogelijkheden aanbieden.
Tijdens het bestellen van je .training domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .training domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al is bezet. Als deze bezet is klik op je de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.