.travel domeinnaam registreren

Registreer je .TRAVEL domein

€149,99
P/JAAR

Over de .travel domeinextensie

.travel achtergrondinformatie

.Travel domeinnamen zijn nieuw! Daarom heb je grote kans dat je gewenste domeinnaam er nog tussen zit. Wil je jouw website meer laten opvallen? kies dan voor een nieuwe domeinextensie zoals de .travel.

.Travel domeinnamen zijn bedoeld als uitbreiding op de bekende .com en .nl extensies, maar dan gericht op toerisme. Ook is direct te zien wat het onderwerp van je website is, dit is goed voor de vindbaarheid van je website. Bekijk voor meer nieuwe domeinextensies ook het overzicht van al onze domeinextensies.

Wanneer registreer je een .travel domeinnaam?

Let op: .travel domeinnamen kunnen alleen geregistreerd worden voor reis-georiënteerde websites.

Met een .travel domeinnaam heb je een mooi alternatief in handen voor het druk bezette .nl of .com domein. .Travel domeinnamen zijn bedoeld als alternatief voor de generieke .com, .net of .org extensies, maar dan specifiek gericht op reizen en toerisme.

Ben jij actief in de toeristische sector? Kies dan voor een relevante domeinnaam zoals de .travel. Je website zal beter worden gevonden wanneer de domeinnaam (met extensie) gerelateerd is aan het onderwerp van je website. Een makkelijke manier om te scoren dus!

Wil jij ook een domeinnaam die blijft hangen? Check dan bovenaan deze pagina of je gewenste domein nog beschikbaar is en klik op “check” om je nieuwe .travel domein te registreren.


Waarom voor een .travel domein van sohosted kiezen?

We hebben ruim 15 jaar ervaring met domeinregistraties en webhosting, je .travel domeinnaam is bij ons dus in goede handen. Hieronder vertellen we je waar je precies op moet letten bij het registreren van een domeinnaam.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .travel domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.travel domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.travel domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .travel domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .travel domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Bied je reizen aan via je website? Laat je website er dan nog meer uitspringen met een .travel domeinextensie. Perfect voor iedereen in de toeristische sector.
Tijdens het bestellen van je .travel domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .travel domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.