.university domeinnaam registreren

Registreer je .UNIVERSITY domein

€40,00
P/JAAR

Over de .university domeinextensie

.university achtergrondinformatie

Een .university domein is nog niet lang te bestellen. Heel recent zijn er veel nieuwe gTLD’s (Generieke Top Level Domeinen) geïntroduceerd, waaronder .university. De nieuwe gTLD’s zijn bedoeld om je beter te kunnen onderscheiden op het internet. De nieuwe domeinextensies laten vrijwel direct zien wat het onderwerp is van je website. Hierdoor zien de bezoekers, en ook zoekmachines zoals Google, direct wat het onderwerp van de website is. Dit zal je resultaten in Google verbeteren.

Wanneer registreer je een .univeristy domeinnaam?

Onderwijsinstellingen en thuisscholen kunnen veel baat hebben bij de nieuwe .university domeinextensie. Maar ook wanneer je kennis wilt delen met je bezoekers kan een .university interessant zijn voor jou. De invulling van het .university domein is dan ook erg breed.

Bekijk bovenaan deze pagina of je gewenste domeinnaam nog beschikbaar is en klik op “check” om je nieuwe .university domein te registreren.


Waarom voor een .university domein van SoHosted kiezen?

Met ruim 15 jaar webhosting ervaring is je .university domeinnaam bij ons in goede handen. Bij het registreren van een domeinnaam is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de mogelijkheden van een webhoster. Hieronder zie je waar je op moet letten en welke mogelijkheden wij bieden.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .university domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.university domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.university domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .university domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .university domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .university domein is geschikt voor bedrijven, organisaties of personen die van plan zijn om hun website internationaal in te zetten. In verschillende sectoren kan een .university domein extensie worden ingezet. Een .university domeinnaam is voor iedereen vrij te registreren.
Tijdens het bestellen van je .university domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .university domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je ziet dan direct of deze domeinnaam nog vrij is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.