Yourhosting
SoHosted gaat verder als Yourhosting
Samen kunnen we je dubbel zo goed helpen om jou website of bedrijf succesvol te maken! Lees meer
niet meer tonen

.uno domeinnaam registreren

Registreer je .UNO domein

€29,99
P/JAAR

Over de .uno domeinextensie

.uno achtergrondinformatie

Het kan erg lastig zijn om de perfecte domeinnaam te vinden. Misschien heb je een domeinnaam bedacht die vervolgens bezet blijkt te zijn als een .nl of .com domeinnaam. Met de komst van de .uno domeinextensie zijn er veel nieuwe mogelijkheden om toch jouw gewenste domeinnaam vast te leggen.

Een .uno domeinnaam is net als een .com, .net of .org een gTLD, maar dan net wat unieker.

Wanneer registreer je een .uno domeinnaam?

Het woord ‘uno’ betekent in verschillende Zuid-Europese talen “één”. Hiermee bereik je een erg grote doelgroep gezien het feit dat alleen al Spaans op verschillende continenten wordt gesproken. Richt jij je website op Spaans- of Italiaans-sprekende bezoekers? Misschien is een .uno domeinnaam dan iets voor jou.

Tip: bekijk ook eens alle nieuwe domeinextensie.


Waarom voor een .uno domein van sohosted kiezen?

Er zijn verschillende webhosting bedrijven waar je een .uno domein kunt registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Hieronder zie je waar je op moet letten en waarom je .uno domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .uno domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.uno domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.uno domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .uno domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .uno domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .uno domeinnaam is goed te gebruiken als invulling voor het getal “1” in Zuid-Europese talen. Met het .uno domein bereik je jouw doelgroep op een nieuwe en opvallende wijze.
Tijdens het bestellen van je .uno domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .uno domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.