.vacations domein registreren

Registreer je .VACATIONS domein

€29,75
P/JAAR

Over de .vacations domeinextensie

.vacations achtergrondinformatie

Een .vacations domein is nog niet lang te bestellen. Heel recent zijn er veel nieuwe gTLD’s (Generieke Top Level Domeinen) geïntroduceerd, waaronder .vacations. De nieuwe gTLD’s zijn bedoeld om je beter te onderscheiden op internet en om de vindbaarheid van je website te vergroten. De nieuwe extensie .vacations laat direct zien wat je doet en wat de bezoekers kunnen verwachten op de website.

Wanneer registreer je een .vacations domeinnaam?

Het .vacations domein is in het leven geroepen voor iedereen die zich richt op het aanbieden van vakanties. Verhuur je vakantiehuizen, of bied je reizen aan? Dan is een .vacations domein misschien wat voor jou. Val meer op in deze concurrerende markt door een bijzondere .vacations domeinnaam vast te leggen.

Bekijk bovenaan deze pagina of je .vacations domeinnaam nog beschikbaar is en registreer snel je nieuwe domeinnaam.


Waarom voor een .vacations domein van sohosted kiezen?

Met ruim 10 jaar webhosting ervaring weten we wat belangrijk is bij domeinregistraties. Er zijn genoeg webhosters waar je een .vacations domein kunt registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Hieronder zie je waar je op moet letten en waarom je .vacations domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .vacations domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.vacations domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.vacations domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .vacations domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .vacations domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja, een domeinnaam verhuizen is heel eenvoudig. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .vacations domein is geschikt voor bedrijven, organisaties of particulieren die van plan zijn om hun website te richten op het aanbieden van vakanties of hieraan gerelateerde producten en/of diensten.

Tijdens het bestellen van je .vacations domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.

Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .vacations domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.