.ventures domeinnaam registreren

Registreer je .VENTURES domein

€40,00
P/JAAR

Over de .ventures domeinextensie

.ventures achtergrondinformatie

De .ventures extensie is geïntroduceerd om meer onderscheid in de domeinnamen te creëren. Op het internet kan een goede domeinnaam veel invloed hebben of je bezoekers jou kunnen vinden. De bezoekeren de zoekmachines kunnen direct zien wat het onderwerp van jouw website is. Dit is goed voor de vindbaarheid van de website omdat de relevantie van je domeinnaam hierdoor wordt verbeterd.

Wanneer registreer je een .ventures domeinnaam?

De .venture extensie is een ideale extensie voor bijvoorbeeld bedrijven, ondernemers of starters om met elkaar in contact te komen. Met een .ventures adres kun jij je doelgroep professioneel en doelgericht benaderen. Check daarom snel of je gewenste domeinnaam nog vrij is en kies een passende domeinnaam.

Tip! Bestel naast je domein ook een webhosting pakket om je domeinnaam volledig tot zijn recht te laten komen. Je hebt al een .ventures domein + webhosting voor slechts € 4,83 per maand!

Het .ventures domein is niet gebonden aan een bepaald land zoals een .nl domeinnaam bijvoorbeeld. Het .ventures domein is daarmee uitermate geschikt om internationaal te gebruiken. Een .ventures domeinnaam is ook een prima alternatief wanneer wanneer andere domeinextensies al zijn geregistreerd door iemand anders.


Waarom een .ventures domein bij SoHosted registreren?

Er zijn genoeg webhosters waar je een .ventures domein kunt registreren, de verschillen zitten meestal in de technische mogelijkheden en prijzen. Hieronder zie je waar je op moet letten en waarom je .ventures domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .ventures domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.ventures domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.ventures domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .ventures domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .ventures domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .ventures domein is geschikt voor bedrijven, organisaties of personen die van plan zijn om hun website internationaal in te zetten. Het .ventures domein is ook een prima alternatieve extensie wanneer je voorkeursextensie al bezet is omdat het een algemene / generiek karakter heeft en dus altijd te gebruiken is.
Tijdens het bestellen van je .ventures domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .ventures domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al is bezet. Als deze bezet is klik op je de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.