.viajes domeinnaam registreren

Registreer je .VIAJES domein

€40,00
P/JAAR

Over de .viajes domeinextensie

.viajes achtergrondinfo

Niet lang geleden is het mogelijk om je domeinnaam te verrijken met een bijzondere domeinextensie (of: gTLD). Het .viajes domein is een van de recent gelanceerde gTLD’s (Generieke Top Level Domains). Deze gTLD’s zijn bedoeld om je beter te kunnen onderscheiden op het internet. Deze nieuwe domeinextensie laat je bezoekers direct zien dat jouw website gaat over reizen naar Spanje of voor Spaanstaligen.

Ben je benieuwd naar meer bijzondere domeinextensies? Bekijk dan ook het overzicht van al onze domeinextensies.

Wanneer registreer je een .viajes domeinnaam?

Viajes is Spaans voor “reizen”. Spaans is na Chinees de meest gesproken taal ter wereld. Er zijn wereldwijd zo’n 406 miljoen mensen die Spaans als moedertaal hebben. Dit laat zien dat er veel potentie is voor de spaanse .viajes domeinextensie. Hiermee is een .viajes domeinnaam erg geschikt voor reizigers, reisbureaus, verhuurders van vakantiehuizen, et cetera.

Controleer bovenaan deze pagina of je gewenste domeinnaam nog beschikbaar is en klik op “check” om je .viajes domeinnaam vast te leggen.


Waarom voor een .viajes domein van SoHosted kiezen?

Er zijn genoeg webhosters waar je een .viajes domein kunt registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Hieronder zie je waar je op moet letten en waarom je .viajes domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .viajes domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.viajes domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.viajes domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .viajes domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .viajes domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .viajes domein is geschikt voor bedrijven, organisaties of personen die van plan zijn om hun website internationaal in te zetten (vooral in Spaanstalige landen). Het .viajes domein is ook een prima alternatieve extensie wanneer je voorkeursextensie al bezet is omdat het een algemene / generiek karakter heeft en dus altijd te gebruiken is. Een .viajes (Spaans voor “Reizen”) wordt vooral ingezet voor Spaanstalige bezoekers.
Tijdens het bestellen van je .viajes domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .viajes domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.