.video domeinnaam registreren

Registreer je .VIDEO domein

€22,75
P/JAAR

Over de .video domeinextensie

.video achtergrondinformatie

.Video domeinnamen zijn dé domeinextensie om te laten zien dat jij je richt op video’s. Herken jij je hierin? Check dan snel of jouw .video domeinnaam nog beschikbaar is.

Een .video domeinnaam valt veel meer op dan een .nl of .com domein. Wanneer je domeinnaam eruit springt wordt deze veel beter onthouden door mensen.

Waarom een .video domein registreren?

.Video domeinnamen zijn erg goed te gebruiken voor films of video’s. Met deze domeinextensie laat je heel goed zien waar de website over gaat. Je bezoekers, maar ook Google, weet dan direct waar de website over gaat. Google houdt van deze duidelijkheid, wat je resultaten in Google dan ook zal verbeteren.

Het kan soms best lastig zijn om een goede domeinnaam te registreren. Daarom biedt de .video extensie veel nieuwe kansen voor bestaande en nieuwe website-eigenaren om een korte, herkenbare domeinnaam te registreren voor hun website. Zo kun je voor weinig geld al in het bezit zijn van een domeinnaam die erg geschikt is voor je website.


Waarom een .video domeinnaam van sohosted?

Een .video domeinnaam kun je bij meerdere webhosters registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Met ruim 15 jaar hosting ervaring is je domeinnaam bij SoHosted in goede handen. Zo houdt SoHosted van een goede service, eerlijke prijzen en een persoonlijke klantenservice.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .video domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.video domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.video domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .video domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .video domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
De .video domeinextensie is een mooie extensie voor zowel particuliere- als zakelijke websites. Heb je een blog of website waar je veel filmpjes aanbiedt? Misschien is een .video domeinnaam dan handig voor jou.
Tijdens het bestellen van je .video domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .video domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al is bezet. Als deze bezet is klik op je de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.