.villas domeinnaam registreren

Registreer je .VILLAS domein

€40,00
P/JAAR

Over de .villas domeinextensie

.villas achtergrondinformatie

Op het internet kan een goede domeinnaam veel invloed hebben of je bezoekers jou goed kunnen vinden, zo ook de .villas domeinnaam. Het .villas domein is een van de recent geïntroduceerde gTLD’s (Generieke Top Level Domains).

Deze gTLD’s helpen je om je beter te kunnen onderscheiden op het internet. Met een .villas domeinnaam laat je direct zien waar de focus ligt van jouw website. Bezoekers, maar ook zoekgigant Google, kunnen direct zien waar je website over gaat. Dit zal helpen om je resultaten in Google te verbeteren.

Wanneer registreer je een .villas domeinnaam?

De .villas domeinextensie is gericht op exploitanten van bijvoorbeeld van vakantiehuizen over verhuurders van villa’s. Doordat ‘villa’ internationaal vaak dezelfde betekenis heeft is deze domeinextensie in veel landen in te zetten. Een .villas domeinnaam valt meer op dan meer bekende domeinextensies (zoals .nl of .com). Ook helpt een .villas domein jou om beter vindbaar te worden op het internet op gerelateerde onderwerpen.

Wil je jouw website internationaal (of binnen Nederland) uitbreiden? Check dan bovenaan deze pagina of je gewenste domeinnaam nog beschikbaar is en klik op “check”.


Waarom voor een .villas domein van sohosted kiezen?

Wil je een .villas domein registreren? Dan is het belangrijk om goed te kijken naar de mogelijkheden die de webhoster te bieden heeft. Naast een domeinnaam heb je meestal ook een webhosting pakket nodig. Hieronder lees je waar je op moet letten en waarom je .villas domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .villas domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.villas domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.villas domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .villas domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .villas domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .villas domein is geschikt voor bedrijven, organisaties of andere exploitanten van (vakantie) villa’s. Het .villas domein is ook een prima alternatieve extensie wanneer je voorkeursextensie al bezet is omdat het een algemene / generiek karakter heeft en dus altijd te gebruiken is.
Tijdens het bestellen van je .villas domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .villas domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.