.vip domeinnaam registreren

Registreer je .VIP domein

€22,00
P/JAAR

Over de .VIP domeinextensie

VIP staat voor Very Important Person. Laat je beste klanten weten dat ze speciaal voor je zijn door deze .vip extensie. Organiseer je een feest met een beperkt aantal gasten? Maak het nog exclusiever met een .Vip domeinnaam. Heb je een nachtclub of festival waar mensen VIP tickets voor kunnen kopen? Laat ze zich extra speciaal voelen door ze door te sturen naar jouw .vip domeinextensie. Verhuur je limousines, luxe auto’s of andere ‘exclusieve’services? .VIP it is!

Waarom een .vip domein registreren?

Een .vip domeinnaam registreren kan een handige zet zijn voor jouw bedrijf als je je bijvoorbeeld wilt onderscheiden van je concurrenten. In plaats van .nl achter je domeinnaam heb je een onderscheidende naam. Zo valt jouw website op in de zoekmachine tussen de andere zoekresultaten.

Stel je hebt een bedrijf maar wilt een extra ervaring bieden aan je beste en meest belangrijke klanten dan doe je dit met een .vip subdomein. Dus dan krijg je bijvoorbeeld een nachtclubtwizler.nl voor de normale arrangementen en prijzen maar voor je VIP gasten heb je nachtclubtwizler.vip, waar je bezoekers de vip arrangementen en extra’s kunnen vinden.

Worden de Nederlandse landgrenzen te klein voor je bedrijf? Ook dan biedt de .vip domeinextensie een oplossing voor je. In tegenstelling tot .nl of .be, is .vip niet gebonden aan één land en dus ideaal voor bedrijven die klanten van over de hele wereld aan willen trekken.

Voorbeelden van een .vip domein

  • nachtclub.vip
  • limousinehuren.vip
  • wellness.vip
  • festivalnoordlicht.vip

Waarom een .vip domeinnaam van SoHosted?

Een .vip domeinnaam kun je bij veel webhosters registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Met 10 jaar hosting ervaring is je domeinnaam bij SoHosted in goede handen. Zo zorgen wij voor eerlijke prijzen kom je niet voor verassingen te staan.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .vip domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.vip domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.vip domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .vip domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .vip domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct je .vip domeinnaam voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons je .vip domeinnaam kunt registreren. Binnen een minuut registreer je dus je eigen .vip domeinnaam!
De .Vip domeinnaam is een slimme zet voor jou als je klanten speciaal wilt laten voelen. Bedrijven die luxe arrangementen of extra pakketten aanbieden zijn de meeste kopers van een .Vip domeinnaam. VIP domeinnaam is een extra bevestiging voor je bezoekers dat ze gewaardeerd worden en je echt iets exclusiefs aanbiedt.
Ja, je .vip domeinnaam verhuizen naar SoHosted is erg eenvoudig. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuisknop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wilt kunnen we kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Ja, in stap 3 van het bestelproces kun je kiezen voor anoniem registeren. Als je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van onszelf. Je blijft natuurlijk wel altijd zelf de eigenaar. De kosten voor een anonieme registratie bedragen € 1 per maand.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wilt wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .vip domein hier geen overdrachtskosten voor. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de .vip domeinnaam nog vrij is of bezet. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je. Als je de domeinnaam wilt verhuizen klik je op de verhuisknop.