.vision domeinnaam registreren

Registreer je .VISION domein

€39,99
P/JAAR

Over de .vision domeinextensie

.vision achtergrondinformatie

Wereldwijd zijn er vele domeinnamen geregistreerd. Om tussen al deze domeinnamen meer onderscheid te creëren zijn er veel nieuwe gTLD’s (Generieke Top Level Domeinen) gelanceerd. Zo laat de nieuwe domeinextensie .vision waar jouw website over gaat.

Ben je benieuwd naar andere bijzondere domeinextensies? Bekijk dan ook eens onze overzichtspagina met alle generieke domeinextensies.

Voor wie is de .vision domeinnaam bedoeld?

Een .vision (visie) domeinnaam kan voor verschillende doeleinden worden ingezet. In het bedrijfsleven beslaat de visie een bepaalde kijk op de wereld of markt. Daarnaast kan een visie ook betrekking hebben op religieuze of spirituele doeleinden. Wat het doel ook is, met een .vision domeinnaam bereik je jouw bezoekers op een unieke manier en valt jouw website extra op.


Waarom voor een .vision domein van sohosted kiezen?

Er zijn verschillende webhosters waar je een .vision domein kunt registreren, de domeinnaam is overal hetzelfde maar de mogelijkheden en prijzen van de webhoster niet. Hieronder lees je wat wij belangrijk vinden bij domeinregistratie en waarom je .vision domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .vision domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.vision domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.vision domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .vision domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .vision domeinnaam

Binnen 1 minuut! Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert.
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .vision domein is geschikt voor bedrijven of organisaties die hun visie op de markt en/of wereld willen laten zien. Een visie laat zien wie je als bedrijf bent en hoe jouw toekomst beeld eruit ziet.

Tijdens het bestellen van je .vision domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.

Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .vision domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Een domeinnaam registreren is bij ons heel eenvoudig. Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.