.vlaanderen domeinnaam registreren

Registreer je .VLAANDEREN domein

€39,99
P/JAAR

Meer over het .vlaanderen domein

.Vlaanderen achtergrondinformatie

.Vlaanderen is een van nieuwste domeinextensies bij SoHosted. De .vlaanderen extensie is een alternatief voor het bekende .be domein. Is je gewenste domeinnaam bezet onder de .be extensie? Grote kans dat de .vlaanderen variant nog beschikbaar is!

Wanneer registreer je een .vlaanderen domeinnaam?

De .vlaanderen domeinextensies is een nieuw alternatief voor de Belgische markt. De regio Vlaanderen heeft nu ook zijn eigen domeinextensie. Hiermee is de .vlaanderen extensie geschikt voor iedereen die in Vlaanderen woont en wanneer je website hierop is gericht.

Wil jij ook meer opvallen met een .vlaanderen domeinnaam? Check dan of je gewenste .vlaanderen domein nog beschikbaar is. Binnen een paar minuten ben je eigenaar van je eigen .vlaanderen domeinnaam!


Waarom een .vlaanderen domein bij SoHosted registreren?

Er zijn verschillende webhosters waar je een .vlaanderen domein kunt registreren, het is daarom belangrijk om te kijken naar de technische mogelijkheden en prijzen. Met een team van ervaren professionals bieden we jou een uitstekende service. Wij doen dit al meer dan 15 jaar, waardoor we weten wat klanten belangrijk vinden.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .vlaanderen domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.vlaanderen domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.vlaanderen domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .vlaanderen domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .vlaanderen domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .vlaanderen domein is geschikt voor bedrijven of particulieren die uit Vlaanderen komen of zich hierop richten. Daarnaast kan deze domeinextensie goed worden gebruikt voor heel België, omdat dit door heel het land herkend zal worden.
Tijdens het bestellen van je .vlaanderen domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .vlaanderen domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al is bezet. Als deze bezet is klik op je de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.