.Vodka domeinnaam registreren

Registreer je .VODKA domein

€29,50
P/JAAR

Over de .vodka domeinextensie

Vodka, de sterke drank die, als we Wikipedia mogen geloven te danken hebben aan de Polen. Vodka (in Nederland Wodka) ziet er met haar doorzichtige kleur onschuldig uit maar niets is minder waar. In tegenstelling tot veel andere sterke dranken mag Vodka met veel verschillende ingrediënten worden gemengd en mag het nog steeds de naam Vodka dragen. Het resultaat; een ruime keuze uit honderden Wodka’s met elk haar unieke ingrediënten en smaak.

Combineer het ruime assortiment met het feit dat Vodka één van de meest bekende sterke dranken is in Europa en voila; je begrijpt waarom SoHosted een aparte .Vodka domeinextensie aanbiedt!

Dus ben jij een Wodka liefhebber en deel je deze kennis graag met gelijkgezinden? Of zijn Vodka liefhebbers bij jou aan het juiste (web)adres voor hun volgende alcoholische versnapering? Dan is de .Vodka domeinextensie bedoelt voor jou!

Waarom registreer je een .vodka domeinnaam?

Een .Vodka domeinnaam registreren kan je website versterken om de volgende redenen;

  • Het spitst jouw website toe op een specifiek onderwerp. Mensen die op zoek zijn naar ‘Vodka’ zijn eerder geneigd te klikken op een website die zich richt op deze ene drank, dan een website die ook nog whiskey, rum, bier en wijn verkoopt.
  • Je onderscheidt je van de concurrentie. Waar je concurrenten allemaal een .nl domeinnaam gebruiken, heb jij een extensie die gelijk laat zien wat je bezoekers er kunnen vinden.
  • Een .Vodka domeinextensie is gemakkelijker te onthouden en zorgt dus sneller voor terugkerende bezoekers, ook kun je de websitenaam inkorten, dus in plaats van ‘allesovervodka.nl’ wordt het ‘allesover.vodka’, hoe korter hoe beter je bezoekers het onthouden.
  • Het is niet land gebonden. Met .Vodka achter je websitenaam pin je je niet vast tot alleen Nederland, zoals bijvoorbeeld met .nl of .gb wel het geval is.

Voorbeelden van een .vodka domeinextensie

  • allesover.vodka
  • debeste.vodka
  • meestexotische.vodka
  • www.sterkedrank.vodka

Waarom een .vodka domein van sohosted?

Tussen de verschillende webhosters zit er vaak veel verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Het is daarom belangrijk om je .vodka domein bij een ervaren hoster te bestellen. Hieronder zie je waar je op moet letten en waarom je .vodka domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .vodka domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.vodka domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.vodka domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .vodka domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .vodka domeinnaam

Binnen 1 minuut! Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert.
Ja, wij krijgen dagelijks veel domein verhuizingen binnen. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .vodka domeinextensie is geschikt voor jou als je een blog over deze Poolse drank wilt beginnen of deze drank met een webshop wilt gaan verkopen..
Tijdens het bestellen van je .vodka domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .vodka domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.