.vote domeinnaam registreren

Registreer je .VOTE domein

€65,00
P/JAAR

Over de .vote domeinextensie

.vote achtergrondinformatie

Een domeinnaam heeft veel invloed op hoe goed jouw website wordt gevonden. Een relevante domeinextensie helpt hier bij. Met de nieuwe domeinextensie .vote verhoog je de relevantie van jouw domeinnaam wanneer deze is gericht op het stemmen.

Is je gewenste domeinnaam al bezet met een .nl of .com extensie? Grote kans dat hij nog wel te registreren is als een .vote domeinnaam!

Benieuwd naar andere nieuwe domeinextensies? Bekijk dan ook eens ons overzicht met alle nieuwe domeinextensies.

Wanneer registreer je een .vote domeinnaam?

Wil je stemmen winnen via je website? Of is je website gericht op de landelijke verkiezingen? Grote kans dat een .vote domeinnaam dan erg handig voor jou is. Met een .vote domeinnaam laat je direct zien waar jouw website over gaat.

Check bovenaan deze pagina of je gewenste domeinnaam nog beschikbaar is en klik op “check” om je nieuwe .vote domeinextensie te registreren.


Waarom een .vote domein bij SoHosted registreren?

De nieuwe .vote domeinnaam kun je bij meerdere webhosters registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Hieronder zie je waar je op moet letten en waarom je .vote domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .vote domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.vote domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.vote domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .vote domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .vote domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .vote domeinnaam is erg geschikt voor websites die gaan over verkiezingen of het vergaren van stemmen. Met een .vote domeinnaam is direct duidelijk waar jouw website over gaat.
Tijdens het bestellen van je .vote domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .vote domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.