.voyage domeinnaam registreren

Registreer je .VOYAGE domein

€40,00
P/JAAR

Over de .voyage domeinextensie

.voyage achtergrondinformatie

Op het internet kan een goede domeinnaam veel invloed hebben of je bezoekers jou goed kunnen vinden. De nieuwe gTLD’s (Generieke Top Level Domains) helpen jou om meer op te vallen op internet en om beter vindbaar te zijn. De nieuwe domeinextensies laten meteen zien waar jij je op richt. Omdat “Voyage” Frans is voor “rezien” is deze domeinextensie vooral gericht aan Franstalige vakantiegangers.

Met een .voyage domeinnaam is direct duidelijk dat jouw site gericht is op reizen. Is deze domeinextensie toch niet helemaal geschikt? Bekijk voor meer unieke gTLD’s ook het overzicht van al onze alle domeinextensies.

Wanneer registreer je een .voyage domeinnaam?

Met een .voyage domein laat je zien dat jouw website op reizen is gericht. Daarmee is deze extensie ideaal voor aanbieders van bijvoorbeeld vakantiereizen en -huizen. Met een .voyage domein kun je op een unieke manier je doelgroep benaderen.

Wil jij je doelgroep ook meer direct benaderen? Check dan of je gewenste domeinnaam nog vrij is en kies een passende domeinnaam.

Tip! Bestel naast je domein ook een hosting pakket om je domeinnaam volledig tot zijn recht te laten komen. Je hebt al een .voyage domein + webhosting voor slechts € 4,83 per maand!


Waarom voor een .voyage domein van sohosted kiezen?

Een .voyage domeinnaam registreren kan bij verschillende webhosters, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Hieronder zie je waar je op moet letten en waarom je .voyage domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .voyage domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.voyage domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.voyage domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .voyage domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .voyage domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .voyagedomein is geschikt voor bedrijven, organisaties of personen die van plan zijn om hun website internationaal in te zetten. Het .voyage domein is ook een prima alternatieve extensie wanneer je voorkeursextensie al bezet is omdat het een algemene / generiek karakter heeft en dus altijd te gebruiken is.
Tijdens het bestellen van je .voyage domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .voyage domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al is bezet. Als deze bezet is klik op je de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.