Yourhosting
SoHosted gaat verder als Yourhosting
Samen kunnen we je dubbel zo goed helpen om jou website of bedrijf succesvol te maken! Lees meer
niet meer tonen

.watch domeinnaam registreren

Registreer je .WATCH domein

€39,99
P/JAAR

Over de .watch domeinextensie

.watch achtergrondinformatie

Het .watch domein is een van de recent gelanceerde gTLD’s (Generieke Top Level Domains). Er zijn veel nieuwe gTLD´s geïntroduceerd die het makkelijker maken om je te onderscheiden van andere websites. Met een .watch domeinnaam weten bezoekers direct dat je website over horloges gaat. Met de opkomst van smartwatches wordt het Engelse woord Watch ook in Nederland steeds vaker gebruikt.

Benieuwd naar andere bijzondere domeinextensies? Bekijk dan ook het overzicht van al onze domeinextensies voor meer alternatieve extensies.

Wanneer registreer je een .watch domeinnaam?

De nieuwe .watch domeinextensie kan ingezet worden voor twee doeleinden. Ten eerste betekent “watch” in het Nederlands “horloge”. Daarnaast heeft “watch” ook de betekenis “kijken”. Hierdoor kan deze domeinextensie voor diverse doeleinden worden ingezet. Of je nu horloges verkoopt of speciale dingen laat zien (bijvoorbeeld foto’s of video’s), de mogelijkheden zijn eindeloos.

Bekijk bovenaan deze pagina of je gewenste domeinnaam nog beschikbaar is en klik op “check” om je nieuwe .watch domeinnaam te registreren.


Waarom een .watch domein bij SoHosted registreren?

De nieuwe .watch domeinnaam kan je bij verschillende webhosters registreren. De verschillen zitten vaak in de technische mogelijkheden en prijzen. Hieronder zie je waar je op moet letten en waarom je .watch domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .watch domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.watch domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.watch domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .watch domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .watch domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .watch domein is geschikt voor bedrijven, organisaties of personen die van plan zijn om hun website internationaal in te zetten. Het .watch domein is ook een prima alternatieve extensie wanneer je voorkeursextensie al bezet is omdat het een algemene / generiek karakter heeft en dus altijd te gebruiken is.
Tijdens het bestellen van je .watch domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .watch domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.