.Web domeinnaam registreren

.Web domeinnaam registreren

Als eerste een .web domeinnaam registreren?

.Web is een van de nieuwste domeinextensies bij SoHosted. Wil je een .web domeinnaam registreren? Pre-registreer je dan vandaag nog voor een .web domeinnaam bij SoHosted!

Pre-registreren voor een .web is bij SoHosted gratis en geheel vrijblijvend.

Via onderstaand formulier kun je aangeven dat je interesse hebt in de .web domeinextensie. Zodra de prijs bekend is van de .web domeinextensie sturen wij je een e-mail en kun je jouw gewenste .web domeinnaam bestellen op onze website. Zo kun je jouw gewenste .web domein bestellen voordat deze officieel beschikbaar is. Hierdoor is de kans groot dat je gewenste domeinnaam nog vrij is! Lukt het ons niet om jouw gewenste .web domein vast te leggen dan krijg je uiteraard je geld terug.
 


Interesse? Vul het formulier in! Pre-order je .web domein

 

Waarom een .web domein registreren?

De .web extensie is erg breed inzetbaar. Omdat het web voor iedere website relevant is kent deze extensie weinig beperkingen. Zo wordt deze extensie niet beperkt tot een bepaald land of regio. Een .web domeinnaam laat niet direct zien waar je website over gaat, maar is door zijn internationale insteek erg interessant.

De .web domeinextensie is één van de nieuwe gTLD’s die dit jaar zijn aangekondigd. Een .web is net als een .net of .com een gTLD, maar dan net wat opvallender. Door de introductie van vele nieuwe gTLD´s is het mogelijk om domeinen te registreren die al bezet waren (in bijvoorbeeld de .nl of .com variant).
 


 

Waarom een .web domeinnaam van SoHosted?

Een .web domeinnaam komt pas echt tot zijn recht met een geschikt hostingpakket. Met 10 jaar hosting ervaring is je domeinnaam bij ons in goede handen. SoHosted vind het belangrijk dat haar klanten tevreden zijn, en blijven.

Vaste lage prijzen

Goedkoop een .web domeinnaam aanvragen

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen OVERDRACHTSKOSTEN

.web domeinnaam geen overdrachtskosten

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

GRATIS DOORSTUURSERVICE

.web domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


 

Interesse? Vul het formulier in!

Via dit formulier kun je aangeven in welke domeinnaam je geïnteresseerd bent. Zodra we weten wat de .web domeinnaam zal kosten, informeren we je hierover met een e-mail.


 

Veelgestelde vragen over de .web domeinnaam

We weten helaas nog niet wanneer de .web domeinextensie beschikbaar komt. Wanneer je een pre-registratie aanvraagt, door het formulier op deze pagina in te vullen, houden we je per e-mail op de hoogte zodat je als eerste je .web domeinnaam kunt aanvragen.
De .web domeinextensie is een mooie extensie voor organisaties of particulieren die op zoek zijn naar een alternatief voor een .com of .nl. Doordat het `web´ van toepassing is voor alle websites, zijn de mogelijkheden eindeloos voor deze domeinextensie.
Denk je eraan om een .web domeinnaam te registreren? Geef je dan volledig gratis en volledig vrijblijvend op via het formulier. Wanneer de .web domeinnaam beschikbaar is sturen wij je een e-mail, waarna je het domein direct kunt bestellen. Je kunt zo een .web domein registreren nog voordat hij officieel beschikbaar is!
Een pre-registratie is bij ons gratis! Je krijgt van ons een e-mail wanneer het domein beschikbaar is inclusief de prijs ervan. Je kunt deze vervolgens zelf op onze website aanvragen en betalen.
Ja dit is praktisch altijd mogelijk. Tijdens het bestelproces kun je aangeven dat je jouw .web domeinnaam anoniem wilt registreren.
Sinds 2014 zijn er nieuwe domeinextensies beschikbaar, de zogenaamde ‘gTLD’s’. Dit zijn domeinnamen met een nieuwe domeinextensie (zoals .web, .store, .bike, .camera etc.). Deze nieuwe domeinextensies worden vanaf 2014 periodiek uitgerold waardoor ze te registreren zijn. Bekijk hier een overzicht van nieuwe domeinextensies die nu al te registreren zijn. De .web domeinextensie wordt naar verwachting in 2018 gelanceerd. Het is nu echter al mogelijk om een .web domeinnaam bij ons te pre-registreren.