.Web domeinnaam registreren

.Web domeinnaam registreren

Als eerste een .web domeinnaam registreren?

.Web is een van de nieuwste domeinextensies bij SoHosted. Wil je een .web domeinnaam registreren? Pre-registreer dan vandaag nog je .web domeinnaam bij SoHosted!

Omdat de .web domeinnaam op dit moment nog niet beschikbaar is, zijn er nog geen .web domeinnamen geregistreerd. Wij verwachten dat de vraag naar de .web domeinnaam erg groot zal zijn! Om je kans te vergroten dat jij je gewenste .web domein kunt registreren, kun je bij SoHosted je .web domeinnaam pre-registreren.

Lees verder om te weten hoe je jouw .web domeinnaam kunt reserveren. Wij gaan dan ons uiterste best doen om jouw gewenste domein vast te leggen zodra de .web domeinextensie beschikbaar komt!

 


Ook een .web domeinnaam? Pre-order je .web domein

 

Waarom een .web domein registreren?

De .web extensie is erg breed inzetbaar. Omdat het web voor iedere website relevant is kent deze extensie weinig beperkingen. Zo wordt deze extensie niet beperkt tot een bepaald land of regio. Een .web domeinnaam laat niet direct zien waar je website over gaat, maar is door zijn internationale insteek erg interessant.

De .web domeinextensie is één van de nieuwe gTLD’s die dit jaar zijn aangekondigd. Een .web is net als een .net of .com een gTLD, maar dan net wat opvallender. Door de introductie van vele nieuwe gTLD´s is het mogelijk om domeinen te registreren die al bezet waren (in bijvoorbeeld de .nl of .com variant).

 


 

Waarom een .web domeinnaam van sohosted?

Een .web domeinnaam komt pas echt tot zijn recht met een geschikt hostingpakket. Met 10 jaar hosting ervaring is je domeinnaam bij ons in goede handen. SoHosted vind het belangrijk dat haar klanten tevreden zijn, en blijven.

 

Vaste lage prijzen

Goedkoop een .web domeinnaam aanvragen

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen OVERDRACHTSKOSTEN

.web domeinnaam geen overdrachtskosten

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

GRATIS DOORSTUURSERVICE

.web domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.

 


 

Bestellen? Vul het formulier in!

Via dit formulier kun je aangeven in welke domeinnaam je geïnteresseerd bent. Zodra we weten wat de .web domeinnaam zal kosten, informeren we je hierover met een e-mail.


 

Veelgestelde vragen over de .web domeinnaam

We verwachten dat de .web domeinextensie in 2017 beschikbaar komt. Wanneer je een pre-registratie aanvraagt door het formulier op deze pagina in te vullen, gaan wij alles in het werk stellen om als eerste jouw domeinnaam voor je te registreren.
De .web domeinextensie is een mooie extensie voor organisaties of particulieren die op zoek zijn naar een alternatief voor een .com of .nl. Doordat het `web´ van toepassing is voor alle websites, zijn de mogelijkheden eindeloos voor deze domeinextensie.
Denk je eraan om een .web domeinnaam te registreren? Pre-registreer dan gratis en volledig vrijblijvend je gewenste domeinnaam bij SoHosted. Wanneer de .web domeinnaam beschikbaar is geven wij de prijs van dit domein aan je door. Je kunt dan beslissen of je door wilt gaan met de registratie.Wanneer je akkoord gaat met deze prijs registreren wij dit domein meteen voor je. Pas na registratie is je domeinnaam veilig. Hiervoor kan iemand anders je nog altijd te snel af zijn. Pas na het geven van akkoord ontvang je van ons een factuur.
stap1 Vul het formulier op deze pagina instap2 Wij sturen je de prijs zodra deze bekend isstap3 Na jouw akkoord op de prijs proberen we je domeinnaam te registrerenstap4 Bij een succesvolle registratie sturen we je pas een factuur
Een pre-registratie is bij ons gratis! Dat houdt in dat je pas gaat betalen op het moment dat het ons ook echt is gelukt om jouw gewenste .web domeinnaam te registreren. Wanneer ons dat niet is gelukt, betaal je dus ook niets.
Ja dit is praktisch altijd mogelijk. Als je wilt dat we je domeinen anoniem registreren, geef dit dan aan bij “Opmerkingen” in het bovenstaande formulier. Als je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van onszelf. Je blijft natuurlijk wel altijd zelf de eigenaar. De kosten voor een anonieme registratie bedragen € 1 per maand.
Sinds 2014 zijn er nieuwe domeinextensies beschikbaar, de zogenaamde ‘gTLD’s’. Dit zijn domeinnamen met een nieuwe domeinextensie (zoals .web, .store, .bike, .camera etc.). Deze nieuwe domeinextensies worden vanaf 2014 periodiek uitgerold waardoor ze te registreren zijn. Bekijk hier een overzicht van nieuwe domeinextensies die nu al te registreren zijn. De .web domeinextensie wordt naar verwachting in 2017 gelanceerd. Het is nu echter al mogelijk om een .web domeinnaam bij ons te pre-registreren.