.webcam domeinnaam registreren

Registreer je .WEBCAM domein

€29,75
P/JAAR

Over de .webcam domeinextensie

.webcam achtergrondinformatie

.Webcam is een van de nieuwste domeinextensies bij SoHosted. Met een .webcam domeinnaam kun je jouw website goed onderscheiden van de rest. Daarbij komt dat een relevante domeinnaam je positie in Google kan verbeteren. Past een .webcam domeinnaam goed bij jouw website? Check dan nu of jouw .webcam domeinnaam nog beschikbaar is. Omdat de .webcam domeinnamen relatief nieuw zijn, heb je grote kans dat jouw domein nog vrij is.

Bekijk voor meer generieke domeinextensies ook het overzicht van al onze domeinextensies.

Wanneer registreer je een .webcam domeinnaam?

Webcams; vroeger een kleine camera die je op je monitor plaatste, tegenwoordig een klein stipje in je beeldscherm. De webcams hebben nu ook een eigen plek op internet gekregen: het .webcam domein.

Biedt jouw website ondersteuning aan via een webcam? Of biedt je live beelden van je restaurant? Met een .webcam domeinnaam laat je meteen zien waar jouw domeinnaam op is gericht. Help je bezoekers met deze duidelijke domeinnaam en check of jouw .webcam domein nog vrij is.


Waarom je .webcam domein bij SoHosted registreren?

Een .webcam domein kun je bij veel webhosters registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Bij SoHosted houden we van eerlijke prijzen met uitstekende service. Zo zijn wij in geval van nood altijd te bereiken.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .webcam domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.webcam domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.webcam domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .webcam domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .webcam domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .webcam domein is geschikt voor bedrijven, organisaties of personen die van plan zijn om hun website internationaal in te zetten. In verschillende sectoren kan een .webcam domein extensie worden ingezet. Een .webcam domeinnaam is voor iedereen vrij te registreren.
Tijdens het bestellen van je .webcam domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .webcam domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.