Yourhosting
SoHosted gaat verder als Yourhosting
Samen kunnen we je dubbel zo goed helpen om jou website of bedrijf succesvol te maken! Lees meer
niet meer tonen

.Wedding domeinnaam registreren

Registreer je .Wedding domein

€39,99
P/JAAR

Over de .Wedding domeinextensie

.Wedding is de nieuwe domeinextensie voor iedereen die een website heeft of wil gaan bouwen over trouwen. Met een .wedding domeinnaam zien potentiële klanten in één oogopslag dat het om een website over trouwen gaat.

Na een periode van pre-registraties is de .wedding domeinnaam nu voor iedereen te registreren. Kijk snel of jouw gewenste domein nog vrij is en leg je .wedding domein vast!

Waarom een .wedding domein registreren?

Een goede domeinnaam is tegenwoordig erg schaars! Daarom biedt de .wedding extensie veel nieuwe kansen om een herkenbare domeinnaam te registreren voor je website over trouwen. Wil je een website maken voor je eigen trouwerij? Dan is de .wedding domeinextensie erg geschikt. Uitnodigingen kun je bijvoorbeeld via de website doen en na afloop van de trouwerij kan je hier de foto’s plaatsen. Daarnaast is .wedding zeer geschikt wanneer je bijvoorbeeld ondernemer bent op het gebied van trouwen. Denk aan een trouwjurken of trouwringen winkel of een website voor je trouwlocatie.

De .wedding domeinextensie is één van de nieuwe domeinextensies die zijn aangekondigd. Met deze nieuwe gTLD’s wordt het makkelijker om je te onderscheiden van andere websites en zullen bezoekers je naam makkelijker onthouden.

Voorbeelden van een .wedding domein

  • stefanenlinda.wedding
  • trouwringen.wedding
  • bruidsjurken.wedding
  • trouwlocatieamsterdam.wedding

Waarom een .wedding domeinnaam van SoHosted?

Een .wedding domeinnaam kun je bij veel webhosters registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Met 15 jaar hosting ervaring is je domeinnaam bij SoHosted in goede handen. Zo zorgen wij voor eerlijke prijzen kom je niet voor verassingen te staan.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .wedding domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

wedding domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

gratis domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .wedding domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .wedding domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct je .wedding domeinnaam voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons je .wedding domeinnaam kunt registreren. Binnen een minuut registreer je dus je eigen .wedding domeinnaam!
De .wedding domeinnamen zijn erg goed te gebruiken door iedereen die een website over trouwen heeft.
Ja, wanneer de .wedding domeinextensie officieel beschikbaar is kun je je .wedding domeinnaam verhuizen naar SoHosted. Dit is erg eenvoudig. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuisknop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wilt kunnen we kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Ja, in stap 3 van het bestelproces kun je kiezen voor anoniem registeren. Als je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van onszelf. Je blijft natuurlijk wel altijd zelf de eigenaar. De kosten voor een anonieme registratie bedragen € 1 per maand.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wilt wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .wedding domein hier geen overdrachtskosten voor. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of bezet. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je. Als je de domeinnaam wilt verhuizen klik je op de verhuisknop.