.wiki domeinnaam registreren

Registreer je .WIKI domein

€39,99
P/JAAR

Over de .wiki domeinextensie

.wiki achtergrondinformatie

Het internet kent vele domeinnamen. Meer en meer domeinnamen betekent dat de meest interessante domeinen “op” raken. Om die reden zijn er veel nieuwe domeinextensies geïntroduceerd om onderscheid te bieden.

Is je gewenste domeinnaam bezet me de .nl of .be extensie? grote kans dat hij nog beschikbaar is als .wiki!

Wanneer registreer je een .wiki domeinnaam?

Een wiki is een netwerk waarin iedereen teksten kan toevoegen of aanpassen. De meest bekende wiki is Wikipedia, waarin iedereen pagina’s kan aanmaken en/of wijzigen. Door het succes van wikipedia zijn wiki’s erg populair geworden.

Heb je een eigen wiki? Dan is een wiki domeinnaam waarschijnlijk erg interessant voor jou. Laat direct aan je bezoekers zien waar jouw website over gaat. Daarnaast heeft jouw website grote kans om beter te scoren in zoekmachines zoals Google met de .wiki domeinextensie. Bedrijven gebruiken intern vaak ook een Wiki met informatie voor alle medewerkers, hier is de .wiki extensie ook erg geschikt voor.


Waarom voor een .wiki domein van sohosted kiezen?

Een .wiki domeinnaam kun je bij verschillende webhosters registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Wij vertellen je hieronder waar je op moet letten en waarom je .wiki domein bij SoHosted in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .wiki domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.wiki domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.wiki domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .wiki domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .wiki domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Met een .wiki domeinnaam laat je zien dat je website een wiki is of heeft. Laat jouw wiki opvallen door een .wiki domeinnaam te kiezen. Door de relevante .wiki extensie te kiezen zal je website ook beter scoren in Google.
Ja, dat is heel eenvoudig. Tijdens het bestellen van je .wiki domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .wiki domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.